ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Manifest»: Η σειρά του Netflix που κέρδισε το κυπριακό κοινό

Τι βλέπουμε αυτή την εβδομάδα;

must.com.cy

ΤΟΥ ΝΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Μια σειρά φαντασίας που αγαπήθηκε με το που ανέβηκε στο κυπριακό Netflix στην αρχή του χρόνου και ακόμα βρίσκεται στο top 10 και μάλιστα στην πρώτη θέση. Στο ''Manifest'', η πτήση Montego Air Flight 828 μετά από έντονες αναταράξεις καταφέρνει να προσγειωθεί με ασφάλεια. Ενώ πλήρωμα και επιβάτες πιστεύουν πως επέστρεψαν κανονικά στον προορισμό τους, σύντομα αντιλαμβάνονται πως απουσιάζουν εδώ και πέντε χρόνια.

Στη δεύτερη θέση βλέπουμε την ταινία μυστηρίου ''Brazen'', όπου μια συγγραφέας βιβλίων μυστηρίου επιχειρεί να εξιχνιάσει την δολοφονία της αδερφής της. Την τριάδα κλείνει το ''Cobra Kai'' που επέστρεψε δυναμικά με την τέταρτη σεζόν και από τα τέλη του 2021 που έκανε πρεμιέρα συνεχίζει να βρίσκεται στην δεκάδα.

Μια ταινία animation βρίσκεται στην τέταρτη θέση. Στο ''Riverdance'' ο Ιρλανδός Keegan και η Ισπανή φίλη του, Moya, μαθαίνουν να χορεύουν σε κάθε κίνδυνο με τη βοήθεια ενός μαγικού κοπαδιού ελαφιών. Στην πέμπτη θέση συναντάμε την βρετανική σειρά μυστηρίου ''Stay Close''. O Michael Broome είναι ένας ντετέκτιβ που ακόμα δεν μπορεί να ξεπεράσει μια εξαφάνιση που έγινε πριν 17 χρόνια. Όταν ένας ακόμα άντρας εξαφανίζεται την ίδια ημερομηνία, ο Broome αναλαμβάνει την υπόθεση προσπαθώντας να ξορκίζει τους δαίμονές του.

Το ''Emily in Paris'' συνεχίζει ακάθεκτο, αυτή την εβδομάδα στην έκτη θέση ενώ στην έβδομη βλέπουμε το αγαπημένο sitcom ''The Office'' που φαίνεται πως βρήκε το κοινό του και στην Κύπρο με το που κυκλοφόρησε. Ο τρίτος κύκλος της σειράς ''After Life'' την φέρνει στην δεκάδα και στην όγδοη θέση. Ο Ricky Gervais υποδύεται έναν αρθρογράφο που παλεύοντας να αποδεχτεί τον θάνατο της γυναίκας του γίνεται "δύσκολος" προσπαθώντας να διώξει μακριά όσους θέλουν να τον βοηθήσουν.

Τα νέα επεισόδια της σειράς ''Blacklist'' την κρατούν για ακόμα μια εβδομάδα στην δεκάδα, αυτή την φορά στην έννατη θέση ενώ το top 10 ολοκληρώνεται με την ταινία που σαρώνει στο Netflix παγκοσμίως, ''Don't Look Up''.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση