ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Με διπλό «thumbs up» θα μπορείτε πλέον να βαθμολογείτε όσα βλέπετε στο Netflix

Για όσα είναι τόσο καλά που ένα απλό thumbs up δεν είναι αρκετό

Kathimerini.gr

Υπάρχουν εκείνες οι ταινίες, οι σειρές και τα shows που μας αρέσουν και εκείνα που λατρεύουμε. Για να μπορούμε να εκφράσουμε καλύτερα τον θαυμασμό μας για τα δεύτερα, το Netflix έρχεται να προσθέσει δίπλα στο “thumbs down” και το “thumbs up” κι ένα διπλό “thumbs up”, για όλα εκείνα που παρακολουθούμε κι ένα απλό «Μου αρέσει» δεν είναι αρκετό.

Η νέα αυτή προσθήκη αξιολόγησης που βρίσκουμε στο Netflix από αυτή την εβδομάδα μπορεί να είναι καινούργια για την πλατφόρμα, όμως η προέλευσή της πάει αρκετές δεκαετίες πίσω και τη θρυλική κινηματογραφική εκπομπή “Siskel and Ebert”. Σε αυτή οι κορυφαίοι σινεκριτικοί Τζιν Σίσκελ και Ρότζερ Ίμπερτ, όταν συμφωνούσαν για μία ταινία (πράγμα που δε συνέβαινε απαραίτητα συχνά), της έδιναν το περίφημο διπλό “thumbs up” -αλλά, αντίστοιχα, και το διπλό “thumbs down”.

Το διπλό “thumbs up” είναι η μεγαλύτερη αλλαγή στο σύστημα αξιολόγησης του Netflix από το 2017, οπότε και η πλατφόρμα άλλαξε τα 5 αστεράκια με ένα απλό “like” και “dislike”.

Η νέα προσθήκη του Netflix θα βοηθήσει τον αλγόριθμό του να έχει καλύτερη εικόνα των συνηθειών των θεατών και να κάνει κατά συνέπεια ακόμα πιο εξατομικευμένες προτάσεις στον εκάστοτε χρήστη.

Με πληροφορίες από το Consequence of Sound. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση

Το λάδι της Herbar, ενός brand με βάση το Βερολίνο, αντικατοπτρίζει την αυξανόμενη ζήτηση των καταναλωτών για φυσικά και ...
must.com.cy
 |  ΟΜΟΡΦΙΑ