ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μετά το Netflix, τι;

Μερικές επιλογές για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου εκτός της διάσημης πλατφόρμας streaming

must.com.cy

Κάποιοι από εμάς σκεφτόμαστε ότι χρειαζόμαστε μία δεύτερη ζωή για να μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε όλες τις ταινίες και τις σειρές της αρεσκείας μας στο Netflix - χρόνος δεν υπάρχει. Υπάρχουν βέβαια κι εκείνοι, που όχι μόνο προλαβαίνουν, αλλά ψάχνουν και εναλλακτικές, είτε επειδή έχουν εξαντλήσει το περιεχόμενό του είτε επειδή θεωρούν πως η πλατφόρμα streaming υστερεί τελευταία σε ποιότητα και τιμή. Οι εναλλακτικές που ακολουθούν με αλφαβητική σειρά, μπορούν να ικανοποιήσουν τους πάντες.

Amazon Prime Video (€5.99/μήνα)
Εδώ βρίσκεις Mad Men, όλες τις ταινίες James Bond (και αναπόφευκτα όποιο μελλοντικό τηλεοπτικό spin-off James Bond έχουν στα σκαριά) ενώ από Σεπτέμβριο ξεκινά η σειρά prequel του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών αξίας 500+ εκατομμυρίων λιρών.

Στον κατάλογο υπάρχουν και μερικά κινηματογραφικά classics (In Bruges, When Harry Met Sally, The Big Lebowski κλπ) για τους λάτρεις του είδους.

Apple TV+ (€4.99/μήνα)
Η βιβλιοθήκη της Apple δεν είναι ούτε κατά διάνοια τόσο πλούσια όσο η μαύρη τρύπα περιεχομένου του Netflix. Διαθέτει μόνο τα δικά τηςς πρωτότυπα εκεί (αν και μπορείς να νοικιάσεις/αγοράσεις σειρές και ταινίες α λά Google Play). Ανἀμεσα σε αυτά τα λίγα και καλά όμως, βρίσκεις αναμφισβήτητες επιτυχίες, όπως το σουρεαλιστικό θρίλερ του Ben Stiller, Severance, το κατασκοπικό ρομάντζο Slow Horses με τον Gary Oldman και τη φετινή καλύτερη ταινία των Όσκαρ, Coda. Σύντομα επίσης, θα προστεθεί το The Essex Serpent με τον Tom Hiddleston, το αφηγηματικό Prehistoric Planet του David Attenborough και η επιτυχία του Sundance 2022, Cha Cha Real Smooth.

Disney+ (€8.99/μήνα)
Η πολυαναμενόμενη άφιξη του καλοκαιριού για την Ελλάδα, σίγουρα θα μοιράσει την "πίτα" διαφορετικά. Αρκεί να αναφέρουμε ότι μόλις μέσα σε διάστημα δύο ετών απέκτησε 138 εκατ. συνδρομητές, χωρίς να είναι ακόμη διαθέσιμο παντού στον κόσμο. Το Netflix έχει 222 εκατ. αλλά κλείνει σχεδόν μία δεκαετία ύπαρξης. Πέρα από τις σειρές για τις οποίες διαβάζεις στο Esquire συχνά πυκνά, στο περιεχόμενό του συγκαταλέγονται το έργο του Wes Anderson, το Buffy the Vampire Slayer, η νέα σειρά Kardashians και μερικά αξιοπρεπή δράματα όπως το Pam and Tommy και το The Dropout).

Starzplay (€4.99/μήνα)
Το Starzplay αναδύεται πολύ αργά ως ένας εκ των διεκδικητών στον πόλεμο του streaming, χάρη σε μία σειρά από σπουδαίες πρωτότυπες εκπομπές. Για παράδειγμα, μόλις κυκλοφόρησε το Gaslit, με πρωταγωνιστές τους Julia Roberts και Sean Penn, το οποίο διαδραματίζεται γύρω από το σκάνδαλο Watergate.

Την προσοχή σου αξίζει και το The Great, η κωμωδία εποχής για τη Μεγάλη Αικατερίνη, με πρωταγωνιστές την Elle Fanning και τον Nicholas Hoult.

Πηγή: Esquire

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση