ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μια Κορεατική ταινία που πρέπει να δεις

Η πρώτη Κορεατική ταινία που προβάλλεται στην Ειδική Κατηγορία του Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Βερολίνο

Newsroom K

Το ''Time to Hunt'' είναι ένα δυστοπικό θρίλερ δράσης που ανέβηκε 23 Απριλίου στο Netflix. Λαμβάνει χώρα στο μέλλον, στη Νότια Κορέα και επικεντρώνεται σε μια ομάδα ληστών που, στην προσπάθεια τους να αποδράσουν από τις άσχημες συνθήκες ζωής τους μπαίνουν στο στόχαστρο ενός μοχθηρού δολοφόνου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Jun-seok ολοκληρώνει τη ποινή του στη φυλακή, όπου μπήκε για μια αποτυχημένη ληστεία που προσπάθησε να διαπράξει μαζί με φίλους του. Όταν βγαίνει ανακαλύπτει πως η αξία του νομίσματος έχει πέσει κατακόρυφα, πράγμα που σημαίνει πως όσα πήραν τότε από τη ληστεία δεν έχουν ουσιαστική αξία. Το επόμενο του σχέδιο είναι για μια νέα ληστεία, που αν πετύχει θα τους εξασφαλίσει την απόδραση τους από τη ζωή τους. Καταλήγουν όμως κυνηγημένοι από έναν πληρωμένο δολοφόνο.

H πρεμιέρα της ταινίας έγινε τον περασμένο Φεβρουαριο, στο 70ο Φεστιβάλ Παγκόσμιου Κινηματογράφου στο Βερολίνο, και ήταν μάλιστα η πρώτη Κορεατική ταινία που προβάλλεται στην Ειδική Κατηγορία του φεστιβάλ.

 

 

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση

Κάλυμνος (Φωτογραφία: Shutterstock)

Ραντεβού στα βράχια

Τα πρωινά οι παραλίες είναι άδειες, από το μεσημέρι και μετά όμως, που οι αναρριχητές επιστρέφουν από τα βράχια, στήνεται ...
Newsroom Κ, Αθήνα
 |  ΤΑΞΙΔΙΑ
X