ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Netflix: Όσα ξέρουμε για την 4η σεζόν της σειράς «Manifest»

Η τέταρτη και τελευταία σεζόν κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβρη

must.com.cy

Της Στυλιάνας Κυριάκου

Πρόσφατα το Netflix ανακοίνωσε ότι η τέταρτη σεζόν της δημοφιλής σειράς «Manifest» θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Νοεμβρίου, πυροδοτώντας κι άλλο την αγωνία όσων την παρακολουθούν μανιοδώς. Η ιστορία των επιβατών της 828 σύντομα θα ολοκληρωθεί, αφού η τέταρτη σεζόν θα είναι και η τελευταία. Η ιστορία ξεκινά όταν ένα αεροπλάνο απογειώνεται από την Τζαμάικα με προορισμό την Νέα Υόρκη, όμως, προσγειώνεται πέντε χρόνια αργότερα. Κι ενώ γύρω όλα είναι διαφορετικά, ενώ οι ζωές όλων έχουν προχωρήσει, για τους επιβάτες της πήσης είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Τα μέλη της οικογένειας Stone και άλλα άτομα που ήταν μέσα στο αεροπλάνο προπαθούν να ανακαλύψουν τι τους συνέβη μέσα σ’ εκείνο το αεροπλάνο και κάπως έτσι ξεκινούν οι μπελάδες. Τι γνωρίζουμε, όμως, μέχρι στιγμής για την τέταρτη σεζόν;

Θα αποτελείται από 20 επεισόδια: Όπως σημειώσαμε και πιο πάνω, η πρεμιέρα της θα γίνει στις 4 Νοεμβρίου. Ωστόσο θα είναι χωρισμένη σε δύο ή περισσότερα μέρη, τα οποία θα κυκλοφορήσουν αργότερα.

Το Netflix θα κυκλοφορήσει την τέταρτη σεζόν αποκλειστικά παγκόσμια: Οι τρεις προηγούμενες σεζόν της σειράς, ήταν διαθέσιμες σε διάφορες πλατφόρμες, αφού η σειρά είχε κυκλοφορήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής πολύ πριν ανεβεί στο Netflix, ωστόσο, χάρη στα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης η προβολή της σταμάτησε. Το Netflix ήταν αυτό που την επανέφερε στο προσκήνιο και την έκανε μια από τις δημοφηλέστερες σειρές σε όλο τον κόσμο. Έτσι μέσω της πλατφόρμας θα κυκλοφόρησει αποκλειστικά παγκόσμια η τελευταία σεζόν, ενώ το Netflix θα αποκτήσει παγκόσμια δικαιώματα για τις τρεις προηγούμενες σεζόν και σιγά-σιγά θα κυκλοφορήσει σε όλες τις χώρες του κόσμου.

Κατακόρυφη αύξηση στον προϋπολογισμό: Σύμφωνα με το Puck News , ο προϋπολογισμός για κάθε επεισόδιο αυξάνεται κατά ένα εκατομμύριο το καθένα κι αυτό μας προϊδεάζει για ακόμη πιο εντυπωσιακά σκηνικά κ.α.

Τι βλέπουμε στο trailer; Το πρώτο trailer διαρκεί λιγό περισσότερο από δύο λεπτά και δείχνει την Michaela Stone να κατευθύνεται σε ένα ναυπηγείο έξω από τη Νέα Υόρκη για να ερευνήσει ένα κοντέινερ. Διασχίζει την αυλή απαρατήρητη και τελικά σκοντάφτει σε έναν λαθρεπιβάτη, ο οποίος έχει κάτι χαραγμένο στο μπράτσο του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση