ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ο Berlin με δική του σειρά στο Netflix

Το Netflix ετοιμάζει ήδη τη συνέχεια

must.com.cy

Το ''La Casa de Papel'' ολοκληρώθηκε μετά από τέσσερα χρόνια, πέντε μέρη και 43 επεισόδια την Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου και αν νιώθεις πως δεν θα έχεις κάτι να περιμένεις στο Netflix πλέον, η ίδια η πλατφόρμα έρχεται να σου αλλάξει άποψη.

Μπορεί ο Professor και η ομάδα του να ολοκλήρωσαν και τις δύο ληστείες αλλά το 2023 θα εστιάσουμε στον Berlin αφού το Netflix ανακοίνωσε επίσημα την spin-off σειρά που θα επικεντρώνεται στον συγκεκριμένο χαρακτήρα, με πρωταγωνιστή φυσικά τον Pedro Alonso. Παρόλο που τίποτα δεν είναι γνωστό για τη σειρά ''Berlin'', το πιο πιθανό είναι πως θα παρουσιάζει την ιστορία του χαρακτήρα που αγαπήθηκε από το κοινό.

Το Netflix ανακοίνωσε τη νέα σειρά ανεβάζοντας απλά την φωτογραφία του χαρακτήρα με τον τίτλο της σειράς και την χρονολογία, γράφοντας ''Η ληστεία μπορεί να τελείωσε, αλλά η ιστορία συνεχίζεται...''

Στο ''La Casa de Papel'' ο Berlin ήταν ο μεγαλύτερος αδερφός του Professor ο οποίος έπασχε από μια ανίατη ασθένεια πριν θυσιαστεί στο τέλος της πρώτης ληστείας και χάσει έτσι τη ζωή του. Η spin-off σειρά θα κυκλοφορήσει το 2023 ενώ ο Alex Pina εξέφρασε την επιθυμία να κάνει κι άλλες τέτοιες σειρές δημιουργώντας ένα franchise του ''La Casa de Papel''. Παράλληλα, ετοιμάζεται ήδη η κορεατική εκδοχή, με τον Park Hae-soo (τον Παίκτη 218 του ''Squid Game'') στον ρόλο του Berlin.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση