ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο λόγος που αυτή η ελληνική σειρά δεν είναι, τελικά, στο Netflix

Ο δημιουργός αποκαλύπτει τι μεσολάβησε

must.com.cy

ΤΟΥ ΝΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Πριν από περίπου ένα χρόνο είχε γίνει γνωστό πως μια ελληνική σειρά ''φλερτάρει'' έντονα με το Netflix, και ήταν ένα ενδεχόμενο οι επόμενοι κύκλοι να κυκλοφορούσαν μέσα από την πλατφόρμα streaming. Ο λόγος για το ''Έτερος Εγώ'', όπως και η ταινία που είχε προηγηθεί το 2016 κατάφεραν να ξεχωρίσουν χάρη στο πρωτότυπο σενάριο μυστηρίου, τη σκηνοθεσία, τη φωτογραφία και φυσικά τις ερμηνείες του πρωταγωνιστή, Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη αλλά και όλου του καστ.

Τόσο η σειρά όσο και η ταινία - δημιουργίας του Σωτήρη Τσαφούλια - παρουσιάζουν φόνους, μυστήρια και διάφορους γρίφους που έβαζαν τον καθηγητή εγκληματολογίας Δημήτρη Λαϊνη σε συνεργασία με την αστυνομία. Μέχρι τώρα η σειρά έχει δύο κύκλους, με υπότιτλους ''Χαμένες Ψυχές'' και ''Κάθαρσις'' αντίστοιχα, και όπως ανέφεραν τα δημοσιεύματα, η παραγωγή πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις που ζητούσε το Netflix.

Ωστόσο οι συζητήσεις δεν ευδοκίμησαν, και ο Τσαφούλιας εξήγησε το γιατί, καλεσμένος στην εκπομπή ''Τι Λες Τώρα'':

''Ήμασταν έτοιμοι να μπούμε στο Netflix. Υπήρχε μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο πλατφόρμες και δεν προχώρησε. Το Netflix ήθελε να έχει τη σειρά παγκόσμια ενώ η ελληνική πλατφόρμα ήθελε να το διαχειρίζεται αποκλειστικά στην Ελλάδα. Είναι αστρονομικά το ποσά του Netflix. Όταν μου είπαν το μπάτζετ τους είπα 'παιδιά μπορώ να το κάνω και με τα μισά'''

Δείτε το τρέιλερ της δεύτερης σεζόν όσο περιμένουμε την τρίτη, που πρόκειται να ξεκινήσει γυρίσματα τον Μάρτιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση