ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Οι Robert Pattinson και Matt Reeves επιστρέφουν σε sequel του «The Batman»

Ο σκηνοθέτης της ταινίας Matt Reeves θα επιστρέψει επίσης ως σκηνοθέτης του σίκουελ, ανακοίνωσε η Warner Bros στην παρουσίασή της στο CinemaCon

must.com.cy

Ο Robert Pattinson θα επιστρέψει στην κινηματογραφική οθόνη ως Σκοτεινός Ιππότης, αφού η Warner Bros επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζεται σίκουελ της ταινίας «The Batman».

Ο σκηνοθέτης της ταινίας Matt Reeves θα επιστρέψει επίσης ως σκηνοθέτης του σίκουελ, ανακοίνωσε η Warner Bros στην παρουσίασή της στο CinemaCon, στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με το Απε-μπε. Ο Reeves ήταν παρών στην εκδήλωση και απευθύνθηκε στους ιδιοκτήτες κινηματογράφων που ήταν στο κοινό, ευχαριστώντας τους για την «τεράστια υποστήριξή τους στην ταινία The Batman».

«Δεν θα μπορούσαμε να φτάσουμε εδώ χωρίς την πίστη και τον ενθουσιασμό όλων των ομάδων σας σε όλο τον κόσμο» είπε ο Matt Reeves.
Η ταινία «The Batman» έχει καταγράψει τις υψηλότερες εισπράξεις του 2022, με κέρδη 759 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office από τότε που άρχισε να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Μάρτιο.

Χωρίς να αναφέρει πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας, ο Reeves είπε στο κοινό ότι θα αποκαλυφθούν πρόσθετες λεπτομέρειες σε ένα επόμενο CinemaCon, με τους θαυμαστές να εικάζουν μια μεγάλη ανακοίνωση στο επόμενο συνέδριο.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα επιστρέψω σε αυτόν τον κόσμο για το επόμενο κεφάλαιο» πρόσθεσε ο 56χρονος σκηνοθέτης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση

Το λάδι της Herbar, ενός brand με βάση το Βερολίνο, αντικατοπτρίζει την αυξανόμενη ζήτηση των καταναλωτών για φυσικά και ...
must.com.cy
 |  ΟΜΟΡΦΙΑ