ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Όλα όσα γνωρίζουμε για το πολυαναμενόμενο The Sandman στο Netflix

Spoiler alert: Στο cast συμμετέχει μία αξιόλογη Ελληνίδα ηθοποιός

must.com.cy

Όταν το Netflix ανακοινώνει ημερομηνίες, όλοι ξέρουν πως η αντίστροφη μέτρηση για την κυκλοφορία της εκάστοτε παραγωγής έχει ξεκινήσει. Στην προκειμένη περίπτωση, με ένα teaser μας ενημέρωσε ότι η πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου The Sandman θα πραγματοποιηθεί στις 5 Αυγούστου.

Για τους fans του στο μεταξύ, μοιάζει σα να μεσολάβησε μία αιωνιότητα από το 2019, όταν η πλατφόρμα streaming είχε δημοσιοποιήσει την πρόθεσή της να μετατρέψει το διάσημο κόμικ του Neil Gaiman σε live action.

Tι είναι το "The Sandman"
Το "The Sandman" είναι ένα έπος που υπερβαίνει το χώρο και το χρόνο, μεταφέροντάς μας πέρα από τη Γη σε μυθικές χώρες και παράξενα βασίλεια. Είναι γεμάτο με εμβληματικές φιγούρες - ιστορικές και θρυλικές - που ίσως σας φανούν οικείες. Για παράδειγμα, θα δεις τους William Shakespeare, Thor, Orpheus, καθώς και αρκετούς ακόμη να εμφανίζονται. Στην πορεία, δεδομένης της σχέσης του στο σύμπαν της DC, σίγουρα θα υπάρξουν "παρεμβάσεις" χαρακτήρων, όπως αυτές των Martian Manhunter και John Constantine, αλλά και λιγότερο γνωστών από το Element Girl μέχρι τον Hector Hall.

Το σενάριο της σειράς 10 επεισοδίων υπογράφει ο Allan Heinberg (Wonder Woman), ενώ την παραγωγή έφεραν εις πέρας οι Neil Gaiman και David S. Goyer (Batman Begins).

Το trailer
Το teaser είναι σύντομο (1:27), αλλά μας δίνει μία πρόγευση από μερικούς από τους κύριους χαρακτήρες και τις τοποθεσίες. Μεταξύ άλλων παρακολουθούμε για πρώτη φορά τη Mad Hettie, η οποία προσπαθεί να πείσει την Johanna Constantine (Jenna Coleman) ότι ο Dream είναι εκεί έξω. Σε άλλο σημείο, βλέπουμε τον Dream να επιστρέφει στο βασίλειό του, όπου τον υποδέχεται η Lucienne (Vivienne Acheampong). Μαθαίνει ότι, κατά την απουσία του, το βασίλειό του έχει εκπέσει. Η εν λόγω σκηνή παρεμπιπτόντως, μοιάζει σα να είναι βγαλμένη απευθείας από τις σελίδες του κόμικ.

Αν και το πρώτο αυτό βίντεο μας τροφοδότησε με μερικά πλάνα από τη σειρά, επειδή αποτελεί teaser ανακοίνωσης ημερομηνίας, λογικά θα ακολουθήσει επιπρόσθετο υλικό σε νέο, κανονικό trailer.

Πηγή: esquire.com

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση