ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον «Lucifer» μέσα σε 6 λεπτά

Το νέο βίντεο του Netflix ήρθε για να σου εξηγήσει τα πάντα

must.com.cy

ΤΟΥ ΝΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Εδώ και περίπου δύο χρόνια ακούς συνέχεια για την σειρά ''Lucifer'', ξέρεις όμως περί τίνος πρόκειται; Ο ''Lucifer'' προβαλλόταν στο Αμερικανικό δίκτυο Α&Ε που όμως αποφάσισε να τον κόψει μετά από τρεις σεζόν. Η μεγάλη αγάπη των φαν, και μετά από χιλιάδες tweets διαμαρτυρίας, δημιουργήθηκε μια online αίτηση που ουσιαστικά παρακαλούσε το Netflix να αναλάβει τη συνέχεια της σειράς.

Τελικά αυτό έγινε πραγματικότητα. Η πλατφόρμα streaming προχώρησε στην προβολή της τέταρτης σεζόν, τώρα μόλις κυκλοφόρησε το δεύτερο μέρος της πέμπτης σεζόν και έχει ήδη επιβεβαιώσει πως θα ακολουθήσει μια έκτη και τελευταία σεζόν. Η σειρά ακολουθεί τον Lucifer Morningstar, τον διάβολο, που αφήνει τον θρόνο του στην κόλαση για να έρθει στο Λος Άντζελες όπου ''τρέχει'' το δικό του κλαμπ. Στην πορεία καταλήγει να βοηθά το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες με διάφορες υποθέσεις δολοφονιών. Φυσικά ακολουθούν διάφορες άλλες υποθέσεις που αφορούν τον ίδιο και την... οικογένεια του. Όπως και να 'χει είναι πλέον μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Netflix.

Αν βλέπεις τα τρέιλερ και έχεις ''χαθεί'', το Netflix φρόντισε για ακόμα μια φορά να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Μέσω του βρετανικού καναλιού της πλατφόρμας στο YouTube, θα δεις πληροφορίες, το παρασκήνιο, το στόρι και, γενικά, όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την σειρά και τον ''Lucifer'' μέσα σε σχεδόν 6 λεπτά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση