ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Όλοι μιλουν για το νέο και «ρομαντικο» dating ριαλιτι του Netflix

The Ultimatum: Όταν το guilty pleasure εκτοξεύεται σε πολύ άλλα επίπεδα

must.com.cy

Του Πάρι Δημητριάδη

Όλοι τις τελευταίες μέρες μιλούν για το νέο dating ριάλιτι του Netflix που είναι τόσο κακό, τόσο ενοχλητικό και τόσο σαδιστικό που, όπως γράφει και το περιοδικό Vanity Fair, θα πρέπει μάλλον να περάσει από ethical review από το αρμόδιο τμήμα της αμερικανικής κυβέρνησης.

Μιλάμε για ένοχη απόλαυση σε πολύ άλλα επίπεδα που ξεπερνάει κιόλας κατά πολύ άλλα τέτοιου τύπου ριάλιτι που προβλήθηκαν κατά καιρούς στην πλατφόρμα όπως το Love is Bilnd, το The Circle αλλά και το Too Hot To Handle.

Σύμφωνα με το πραγματικά χαιρέκακο κόνσεπτ του νέου ριάλιτι, τίποτα δεν μπορεί να αποδείξει την πραγματική σου αφοσίωση αν δεν δεις το αγόρι ή το κορίτσι σου να ερωτοτροπεί με ένα άλλο άτομο.

Το ριάλιτι, που άρχισε να στριμάρεται στην πλατφόρμα πριν από λίγες μέρες, ονομάζεται The Ultimatum: Marry or Move On και το κόνσεπτ επικεντρώνεται σε έξι ζευγάρια που βρίσκονται σε σοβαρή σχέση και που το ένα άτομο από τα δύο δεν είναι ακόμη βέβαιο αν πρέπει να προχωρήσουν σε γάμο ή όχι.

Οι λόγοι για τη διστακτικότητα να προχωρήσουν αυτά τα άτομα σε γάμο, οι γνωστοί: Είτε, πολύ απλά, δεν νιώθουν έτοιμοι για το μεγάλο βήμα, είτε δεν είναι σίγουροι αν το ταίρι τους είναι πραγματικά «το άλλο τους μισό», είτε δεν θέλουν ακόμη να κάνουν παιδιά κλπ.

Το τι κάνει όμως το συγκεκριμένο ριάλιτι τόσο τρελό είναι ότι για μια διάρκεια τριών εβδομάδων το κάθε ζευγάρι πρέπει να μπει σε μια διαδικασία προσποιητού χωρισμού. Όχι μόνο αυτό αλλά κατά τη διάρκεια του εικοσαημέρου να πρέπει να συνάψουν κιόλας δοκιμαστική γαμήλια δέσμευση με άτομο που προέρχεται από άλλο ζευγάρι!

Δύο επομένως εντελώς ξένοι μεταξύ τους άνθρωποι πρέπει να επιλέξουν κοινή συναινέσει το νέο τους ταίρι και αφού περάσουν τρεις εβδομάδες που θα τις ζήσουν σαν ζευγάρι με αυτό το νέο άτομο να επιστρέψουν πίσω στο αληθινό τους ταίρι! Ένα δεύτερο εικοσαήμερο ακολουθεί μέσα στο ριάλιτι, όπου τα ορίτζιναλ ζευγάρια περνούν ξανά τον χρόνο τους μαζί.

Στο φινάλε του «παιχνιδιού» έρχεται η στιγμή της αλήθειας: Θέλουν ή δεν θέλουν να παντρευτούν; Τα πρώτα οκτώ επεισόδια του The Ultimatum ανέβηκαν στο Netflix στις 6 Aπριλίου ενώ τα δύο τελευταία, στα οποία θα ανακοινωθούν και οι αποφάσεις των ζευγαριών θα έρθουν μία εβδομάδα αργότερα, στις 13 Απριλίου.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Ultimatum (@ultimatumnetflix)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση