ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πότε κυκλοφορεί το «Fast & Furious 10»;

Πόσο θα πρέπει να περιμένουμε;

must.com.cy

To franchise του ''Fast & Furious'' έχει σίγουρα γίνει σταθερή αξία στους κινηματογράφους από το 2001 όταν κυκλοφόρησε η πρώτη ταινία μέχρι σήμερα, με εκατομμύρια φανατικούς σε όλο τον κόσμο. Η έννατη ταινία, με τίτλο ''F9'' κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάιο και έγινε, φυσικά, εισπρακτική επιτυχία παρά τις ανάμεικτες κριτικές, με αποτέλεσμα να επιβεβαιωθούν δύο ακόμα ταινίες που θα είναι και οι τελευταίες. Για την ακρίβεια, το ''F9'' συγκέντρωσε $726 εκατομμύρια στο παγκόσμιο box office και ανά τα χρόνια αποδείχτηκε ως το πιο επιτυχημένο franchise της Universal.

Η 10η, λοιπόν, ταινία του franchise, πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2023 και πιο συγκεκριμένα στις 19 Μαϊου, στρατηγικά για να ενταχθεί αυτόματα στην καλοκαιρινή σεζόν των blockbusters - που συχνά γνωρίζουν πολύ περισσότερη επιτυχία.

Ο σκηνοθέτης Justin Lin επιστρέφει για ακόμα μια φορά για την επόμενη ταινία ενώ όσον αφορά στο καστ, θα δούμε σίγουρα τους Vin Diesel, Sung Kang, Nathalie Emmanuel, Michelle Rodriguez και Ludacris με τα υπόλοιπα μέλη να αναμένεται να επιβεβαιωθούν σύντομα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση

To LPM Restaurant & Bar Limassol προσθέτει στο πρωτότυπο μενού του ένα επώνυμο La Vie en Rosé brunch από το Σαββάτο 4 ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΞΟΔΟΣ