ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πότε θα δούμε τη δεύτερη σεζόν του «Bridgerton»

Μόλις ανακοινώθηκε άλλη μία σεζόν στο Netflix

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η ανανέωση της σειράς «Bridgerton» ήταν αναμενόμενη μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε στο Netflix αφού την εβδομάδα μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς εκτιμάται πως 63.000.000 νοικοκυριά παρακολούθησαν τη σειρά «Bridgerton», τοποθετώντας τη σειρά στην τέταρτη θέση με τις δημοφιλέστερες σειρές τον τελευταίο χρόνο.

Οι fans της σειράς είχαν υποψιαστεί αυτή την εξέλιξη, αφού πολλές ιστοσελίδες ανέφεραν μια καταχώριση στο Production Weekly για ένα έργο με τίτλο "Bridgerton 02", το οποίο θα ξεκινήσει στο Uxbridge της Αγγλίας τον Μάρτιο του 2021. Πλέον είναι επίσημο.

«Αγαπητοί αναγνώστες, είναι τιμή μου να μοιραστώ μαζί σας: Η σειρά Bridgerton θα επιστρέψει επίσημα για μια δεύτερη σεζόν. Ελπίζω να έχετε αποθηκεύσει ένα μπουκάλι ρατάφια για αυτή τη χαρμόσυνη στιγμή» αναφέρει η ανακοίνωση του Netflix, που είναι γραμμένο με τη μορφή επιστολής της περιβόητης κουτσομπόλας της σειράς Lady Whistledown. Στην ίδια επιστολή, Στην ίδια επιστολή μας ενημερώνει πως το καστ της σειράς του Netflix θα επιστρέψει κανονικά, όπως το γνωρίσαμε μέσα από το Bridgerton και να αναμένουμε νέα επεισόδια την άνοιξη του 202 και πως τη σεζόν θα μονοπωλήσει ο Λόρδος Anthony Bridgerton.

Το teaser της δεύτερης σεζόν του «Bridgerton»

 

Το Bridgerton βασίζεται στη σειρά βιβλίων «Οικογένεια Bridgerton» της Julia Quinn. Αν και δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι θα δούμε την επόμενη σεζόν, μπορούμε να πούμε ότι (αφού η πρώτη σεζόν βασίστηκε στο πρώτο βιβλίο της Quinn με τίτλο «Τhe Duke and I » και επικεντρώθηκε στην ιστορία της Daphne και του Simon Basset αλλά και από την ανακοίνωση της κουτσομπόλας) το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δούμε περισσότερο από την ερωτική ζωή του Anthony - ο τίτλος του δεύτερου βιβλίου είναι «The Viscount Who Loved Me».

"Εάν οι σεζόν ακολουθούν τα βιβλία, τότε είναι η σειρά του Anthony να βρει την αγάπη, οπότε περνάμε το μπαστούνι από αυτή την άποψη", δήλωσε η ηθοποιός, Phoebe Dynevor στο Elle.com. "Θέλω να δω την Daphne να εμπλέκεται στην ερωτική ζωή του Anthony, καθώς ο ίδιος αναμίχθηκε αρκετά στη δική της. Νομίζω ότι θα είναι διασκεδαστικό".

Τη δημιουργία της σειράς έχουν αναλάβει οι Shonda Rhimes και Chris Van Dusen, γνωστοί για τις τηλεοπτικές σειρές Grey’s Anatomy και Scandal. Οι δυο τους έχουν εκφράσει ήδη την επιθυμία η σειρά να αποτελείται από οκτώ σεζόν, όσα και τα βιβλία της επιτυχημένης σειράς βιβλίων.

Συγκεκριμένα, ο Van Dusen, είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ότι θα ήθελε να μεταφέρει στην οθόνη και τα 8 βιβλία της Quinn, λέγοντας στο Collider: "Η πρώτη σεζόν ήταν κυρίως για τη Daphne και την ιστορία αγάπης με τον Simon. Αλλά υπάρχει μία οικογένεια με 8 παιδιά καθώς επίσης και 8 βιβλία, οπότε θα μου άρεσε να εστιάσω και να αφηγηθώ τις ιστορίες αγάπης και των υπολοίπων. Σίγουρα για κάθε χαρακτήρα, θα μου άρεσε αυτό".

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση