ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πώς μπορείς να διακοσμήσεις το μπαλκόνι σου για το καλοκαίρι

3 Βασικά tips διακόσμησης

must.com.cy

Της Μαρίας Σάββα

Όσο η μέρα μεγαλώνει και η θερμοκρασία αυξάνεται, η ξεκούραση μεταφέρεται και έξω από το σπίτι. Πολλές φορές θέλουμε να αλλάξουμε κλίμα, να πιούμε τον καφέ μας και να γευματίσουμε σε κάποιο άλλο χώρο εκτός από την κουζίνα μας. Ασχέτως από της διαστάσεις που διαθέτει το μπαλκόνι μας, πάντα υπάρχει τρόπος να το κάνουμε να δείχνει θαυμάσιο! Δείτε στην συνέχεια όσα πρέπει να προσέξουμε προκειμένου να δημιουργήσουμε την καλύτερη δυνατή διακόσμηση στο μπαλκόνι μας.

1.Φωτισμός
Μια από τις πιο σημαντικές αρχές για την κατάλληλη αισθητική του μπαλκονιού σου είναι φυσικά ο φωτισμός. Δεν θέλουμε να είναι πολύ έντονος παρά μόνο να δημιουργεί μια χαλαρωτική και ρομαντική ατμόσφαιρα. Κάτι που μπορείς να αποκτήσεις, με μικρά κρεμαστά φωτάκια ή χαμηλού φωτισμού αμπαζούρ.

2.Φυτά
Μιας και θα είσαι έξω, μην διστάσεις να δώσεις χρώμα στον χώρο σου με λίγα πράσινα μεγάλα φυτά για να δημιουργήσεις το απόλυτο tropical vibe στο μπαλκόνι σου.

3.Μαξιλάρια και πουφ
Εκτός από καρέκλες γύρω από το τραπέζι, μιας και είμαστε σε διάθεση χαλάρωσης και της ξεγνοιασιάς, μπορείτε να προσθέσετε και διάφορα μεγάλα μαξιλάρια η ακόμη και πουφ στο πάτωμα και να δημιουργούν την απόλυτη αίσθηση χαλαρότητας.

Photos on Unsplash

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση

Ένας χώρος ο οποίος έγινε established στο κέντρο της πόλης, τόσο χάρη στην αισθητική του όσο και χάρη στο πολύ νόστιμο, ...
Wiz Guide
 |  ΕΞΟΔΟΣ