ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«Πώς να ζήσω χωρίς άγχος και να έχω αυτοπεποίθηση»

Η Παγκόσμια Εβδομάδα Coaching 2022 είναι γεγονός και 3 δυναμικά εορταστικά events είναι προ των πυλών σε Αθήνα, Λεμεσό και online!

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

H Παγκόσμια Εβδομάδα Coaching έχει θεσμοθετηθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Coaching, ο οποίος έχει παρουσία σε 150 χώρες και πάνω από 55.000 μέλη.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Παγκόσμια Εβδομάδα Coaching, 16-22 Μαΐου 2022, έρχεται με μοναδικές εκπλήξεις και την υπόσχεση να δώσει σε όλους τους ανθρώπους την ευκαιρία να ξανασχεδιάσουν το μέλλον τους. Το θέμα φέτος είναι Πώς να ζήσω χωρίς άγχος και να έχω αυτοπεποίθηση και ο παλμός του εορτασμού χτυπά στα 3 workshop που σχεδίασε η Global Academy of Coaching live στη Λεμεσό την Κυριακή 15/5, στην Αθήνα στις 22/5, αλλά και online στις 18/5, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί το μαγικό σκήπτρο που μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε μετά από κάθε δυσκολία, το Coaching.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε εδώ: https://globalacademyofcoaching.com/el/icw/ 

Η Global Academy of Coaching είναι η σχολή που έχει εδραιώσει το μοναδικό πτυχίο life coaching στην Ελλάδα και στην Κύπρο, στα Ελληνικά και στα Αγγλικά με καθηγητές σε επίπεδο Master Certified Coach, δηλαδή στο 4% των coaches παγκοσμίως.

Έχοντας ως εφαλτήριο την ανάγκη κάθε σύγχρονου ανθρώπου να ζει χωρίς άγχος, σε μια ζωή και καθημερινότητα χτισμένη στην αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση διοργανώνει τα 3 δυναμικά εορταστικά workshops με κύρια ομιλήτρια την Τζιλ Δούκα MCC, την μοναδική Ελληνίδα bestseller συγγραφέα και life coach που ανήκει στο 4% της ανώτατης βαθμίδας των coaches παγκοσμίως και ιδρύτρια της σχολής που έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους παγκοσμίως να αγγίξουν την αυτοπραγμάτωση τους.

Συντονίστρια στο workshop "Πώς να ζήσω χωρίς άγχος και να έχω αυτοπεποίθηση" της Κύπρου θα είναι η Αφροδίτη Γεωργίου, γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.

Στο workshop της Αθήνας και της Κύπρου θα συζητήσουν με την Τζιλ Δούκα MCC και θα δώσουν από κοινού τις γνώσεις τους οι απόφοιτοι της Global Academy of Coaching, πιστοποιημένοι Thrive Coaches, που αποτελούν το ζωντανό παράδειγμα για όποιον θέλει να ακολουθήσει την καριέρα του Coaching μέσω της σχολής.

Στα workshops, που θα διεξαχθούν στην Κύπρο στις 15/5 στο Curium Palace Hotel 10:00-13:30, Online μέσω zoom στις 18/5 18:00-20:00 και στην Αθήνα στις 22/5 στο Airotel Alexandros Hotel 10:00-14:00, θα συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν το άγχος της καθημερινότητας της σύγχρονης ζωής και οι τεχνικές που βοηθούν να το αντιμετωπίσουμε αλλά και θα δοθούν σημαντικά εργαλεία και tips για την αύξηση της αυτοπεποίθησης και του τρόπου να αντιληφθεί καθένας ξεχωριστά τι είναι πραγματικά σημαντικό στη ζωή του, αλλά και το κλειδί της πραγμάτωσης των ονείρων του!

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα υγιεινής κατά του covid 19 όπως ορίζονται.

Κάθε συμμετέχων στα live events θα λάβει δώρο το best seller e-book Ευ Ζην Τώρα αξίας 12 ευρώ.

Για δημοσιογραφικό πάσο επικοινωνήστε με το info@globalacademyofcoaching.com 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Δημήτρης Γαβριηλίδης
Public Relations Manager
+306945992784
info@globalacademyofcoaching.com

Στην https://globalacademyofcoaching.com/ εκπαιδεύουμε τους καλύτερους life coaches παγκοσμίως ώστε να γίνουν ηγέτες του εαυτού τους και να υποστηρίζουν τους πελάτες τους να πετυχαίνουν με 100% επιτυχία τους στόχους τους.
Είμαστε υπερήφανοι που οι coachees- μαθητές μας έδωσαν 9,4/10 feedback για το 2021.

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση