ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Σε δημοπρασία χειρόγραφα σημειώματα της Νταϊάνα για τους δυο γιους της

Χειρόφραφα σημειώματα που μαρτυρούν την αγάπη του πρίγκιπα για τον αδερφό του

ΠΗΓΗ: skai.gr

Σε δημοπρασία θα διατεθούν οι χειρόγραφες σημειώσεις της πριγκίπισσας Νταϊάνα, μια εκ των οποίων αποκαλύπτει πως ο νεαρότερος γιος της, ο Πρίγκιπας Χάρι, είχε συνεχώς προβλήματα στο σχολείο.

Τα έξι χειρόγραφα σημειώματα της πριγκίπισσας Νταϊάνα, τα οποία θα πωληθούν έναντι περίπου 15.000 λιρών (17.577 ευρώ) στον οίκο δημοπρασίας Cheffins, στο Κέιμπριτζ, είχαν παραλήπτη τον Cyril Dickman ο οποίος ήταν επικεφαλής των οικονόμων του Μπάκιγχαμ για περισσότερα από 50 χρόνια.

Το ένα μήνυμα γράφτηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 1984, πέντε ημέρες μετά τη γέννηση του πρίγκιπα Χάρι και λέει ότι ο Ουίλιαμ λατρεύει τον μικρό του αδερφό και περνάει όλον του τον χρόνο αγκαλιάζοντας και φιλώντας τον ενώ προσθέτει πως ίσα που αφήνει τους γονείς τους να βρίσκονται κοντά του.

«Η αντίδραση του κόσμου στη γέννηση ενός και μόνο ανθρώπου μας έχει καθηλώσει και ίσα που μπορούμε να αναπνεύσουμε από τα πολλά λουλούδια που ήρθαν εδώ», λέει επίσης το ίδιο σημείωμα.

Ακόμα ένα σημείωμα που θα δημοπρατηθεί από την οικογένεια Dickman και έχει ημερομηνία 17 Οκτωβρίου 1992, λέει πως οι δύο μικροί πρίγκιπες είναι καλά στην υγεία τους και διασκεδάζουν τις ώρες τους στο σχολείο, αν και ο Χάρι βρίσκεται συνεχώς σε μπελάδες.

Μεταξύ των χειρόγραφων σημειώσεων που θα δημοπρατηθούν είναι και κάποια γράμματα, κάρτες και φωτογραφίες από άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όπως του πρίγκιπα Καρόλου, της πριγκίπισσας Μαργαρίτας, της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φιλίππου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ