ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«Aκόνισε» τα μαχαίρια του ο Trump για τα Oscar

Τι απάντησε η Ακαδημία

must.com.cy

Το γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι ο Donald Trump φημίζεται για τα αιχμηρά του σχόλια, αλλά και τις «πικρόχολες» απαντήσεις του στο Twitter. Αυτή τη φορά ούτε τα Oscar δεν στάθηκαν εμπόδιο στον «παραλογισμό» του.

Ο ίδιος δηλώνει «Αυτό που παλιότερα αποκαλούσαμε "Academy Awards" (βραβεία της Ακαδημίας), και τώρα πλέον ονομάζονται "Oscars" - ένας λιγότερο ουσιώδης και κομψός χαρακτηρισμός - σημείωσε τη χαμηλότερη τηλεθέαση στην καταγεγραμμένη ιστορία, ακόμα χαμηλότερη από την περσινή χρονιά, προσθέτοντας ένα ακόμη χαμηλό ρεκόρ. Αν συνεχίσουν με την τρέχουσα γελοία φόρμουλα, η κατάσταση θα χειροτερέψει -αν αυτό είναι εφικτό. Πηγαίνετε 15 χρόνια πίσω, δείτε τη φόρμουλα που χρησιμοποιούσαν τότε, αλλάξτε πάλι το όνομα σε "The Academy Awards", μην είστε τόσο πολιτικά ορθοί και βαρετοί και κάντε το σωστά. Επίσης, φέρτε πίσω ένα σπουδαίο παρουσιαστή. Αυτοί οι άνθρωποι της τηλεόρασης σπαταλούν τον χρόνο τους, σκεπτόμενοι πώς θα προωθήσουν το Δημοκρατικό Κόμμα, που καταστρέφει τη χώρα μας και ακυρώνει τους Συντηρητικούς και τους Ρεπουμπλικάνους. Αυτή η φόρμουλα σίγουρα δε λειτούργησε πολύ καλά για την Ακαδημία». Υπογράφοντας ως ο 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Η Ακαδημία φυσικά δεν μπορούσε να μείνει αμέτοχη στην όλη του κατηγορία, γι’ αυτό απάντησε «Αυτόν που κάποτε αποκαλούσαμε Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών και τώρα είναι κάποιος που ονομάζεται "Don", ένας λιγότερο ουσιώδης και κομψός χαρακτηρισμός, έχει πλέον τα χαμηλότερα ποσοστά αποδοχής από οποιονδήποτε άλλο Πρόεδρο στη σύγχρονη ιστορία. Τα μαλλιά σου είναι γελοία, το μαύρισμά σου είναι γελοίο και ό,τι λες είναι ανόητο. Πήγαινε 15 χρόνια πίσω, απόκτησε ένα καινούριο ριάλιτι σόου, προσποιήσου ότι γράφεις ένα ακόμη βιβλίο και πήγαινε πίσω για ύπνο.
Υ.Γ. Το σόου μας φέτος πήγε χάλια επειδή εσύ έδωσες σε όλους Covid».

Την ανάρτηση, αναμετάδωσε και ο παρουσιαστής Jimmy Kimmel στον λογαριασμό του στο Instagram.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jimmy Kimmel Live (@jimmykimmellive)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση