ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Amy Winehouse: Το υπέρογκο ποσό που λαμβάνει η οικογένεια της μετά τον θάνατο

Τα τραγούδια της ακούγονται μέχρι και σήμερα

must.com.cy

Η Amy Winehouse, ήταν μία από τις τραγουδίστριες που ξεχώρισε αμέσως για τη φωνή της και τα τραγούδια της.

Αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο, όμως «έφυγε» πολύ νωρίς από τη ζωή σε ηλικία 27 μόλις ετών.

Ακόμη και σήμερα, τα τραγούδια της έχουν μείνει ανεξίτηλα και τα ακούει κανένας τόσο σε κάποιο μπαρ, όσο και στο ραδιόφωνο.

Η μεγάλη καριέρα που έκανε η Amy Winehouse, αποτυπώνεται έως και σήμερα, αφού κάθε χρόνο ένα ιλιγγιώδες ποσό πηγαίνει από τη μουσική της στην οικογένειά της.

Μία δεκαετία μετά τον τραγικό της θάνατο η μουσική της φέρνει ακόμη τόσα κέρδη που οι γονείς της Mitch και Janis Winehouse έχουν τρεις εταιρείες που διαχειρίζονται τα εισοδήματα από την δισκογραφική της δουλειά.

Η πρώτη λέγεται Openville Ltd και έχει αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια στα shows. Αυτή κοστίζει περίπου 1 εκατ. στην τράπεζα.

Στον τελευταίο οικονομικό απολογισμό τον Μάρτιο, η εταιρεία που λειτουργεί από τον Μάρτιο του 2017, έχει μετρητά στην τράπεζα που φτάνουν τα £969,598.

Η δεύτερη εταιρεία, «MW Records Ltd» στην οποία διευθυντής είναι μόνο ο Mitch, κοστίζει περίπου μισό εκατομμύριο, συγκεκριμένα, £460,362.

Συνολικά και οι τρεις εταιρείες, δίνουν στην οικογένεια της Amy, περίπου £1,344,813, κάτι το οποίο αποδεικνύει πως η μουσική της είναι ακόμη επίκαιρη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση