ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αποκάλυψη βασιλικού μέλους: «Κάποιες φορές ο πρίγκιπας Φίλιππος ήταν τρομακτικός»

Η Sarah Ferguson παραχώρησε συνέντευξη μιλώντας λεπτομερώς για την σχέση της με τον αείμνηστο πρίγκιπα Φίλιππο

must.com.cy

Η Sarah Ferguson παραχώρησε συνέντευξη μιλώντας λεπτομερώς για την σχέση της με τον αείμνηστο πρίγκιπα Φίλιππο μετά το τέλος του γάμου της με τον πρίγκιπα Άντριου το 1996. Αφού διάφορα δημοσιεύματα ήθελαν τον πρίγκιπα Φίλιππο να έκανε τα πάντα για να σταματήσουν να επικοινωνούν ο γιος του πρίγκιπας Andrew με τη Sarah Ferguson μετά από το χωρισμό τους.

Όταν η Ferguson ρωτήθηκε για τον αν ο πρίγκιπας Φίλιππος είναι σοφός άνδρας η ίδια απάντησε: «Ναι πολύ σοφός. Έπρεπε να είσαι στα καλύτερα σου. Αν έκανες ένα ανόητο σχόλιο, σίγουρα θα σου το έλεγε. Τρομακτικός. ''Γιατί με ρωτάς αυτό;'', (ρωτούσε). ''Αφού το κάνω όλη μέρα! Γιατί με ρωτάς;''Και τότε έχανες όλη σου την αυτοπεποίθηση. Μπορεί να τον ρωτούσα: ''Οδήγησες σήμερα;'' ''Αμάξι ή άλογο;'', θα με ρωτούσε. Α ναι, συγγνώμη».

«Να θυμάσαι Sarah, θα πρέπει να είσαι εκλεκτική και όχι να σε επιλέγουν», ήταν μια από τις συμβουλές που της έδωσε.

«Η βασίλισσα ήταν η μεγαλύτερη επιρροή που είχα στη ζωή μου, το μεγαλύτερο προνόμιο στη ζωή μου ήταν να την έχω πεθερά. Ήταν το πιο απίστευτο παράδειγμα καθήκοντος, πίστης και σταθερότητας», ανέφερε η ίδια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Hello! Ηνωμένου Βασιλείου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση