ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αυτή είναι η πρώτη ανάρτηση του νικητή της Eurovision

Μέσα από λίγες λέξεις κατάφερε να περιγράψει όλα όσα ένιωθε μετά και την παρεξήγηση με τα ναρκωτικά

must.com.cy

Η όλη πορεία του Damiano David και του συγκροτήματός του Maneskin προκάλεσε διαφόρων ειδών αντιδράσεις, τόσο με την θεαματική νίκη της χώρας που εκπροσωπούσε, την Ιταλία, αλλά και με το γεγονός ότι υπήρξε μια υπόνοια για χρήση ναρκωτικών, κάτι το οποίο φάνηκε ότι δεν ήταν αλήθεια με βάση τις τοξικολογικές του αναλύσεις και την ανακοίνωση της EBU.

Ο ίδιος, επέστρεψε από χθες στην Ιταλία, και λίγο μετά την επιβεβαίωση από την EBU για την «καθαρότητα» των αποτελεσμάτων του, προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και απάντησε με τον δικό του τρόπο στα όσα σχολιάστηκαν.

Πρώτα με ένα Instastory, παρουσιάζοντας την ανάρτηση από την EBU, και γράφοντας “Voila” που στα ελληνικά σημαίνει «εδώ», αφήνοντας ξεκάθαρα υπονοούμενα προς την γαλλική εκπροσώπηση, που ήταν και η πιο έντονη απέναντί του επιμένοντας για το θέμα των ναρκωτικών, με στόχο να αποσοβήσουν την νίκη.

Λίγες ώρες αργότερα ανέβασε και μια φωτογραφία από την συνέντευξη τύπου, γράφοντας στην λεζάντα «Μην τα παίρνετε όλα τόσο σοβαρά».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Damiano David/Måneskin (@ykaaar)

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση