ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αυτός είναι ο λόγος που ο πρίγκιπας William δεν φοράει ποτέ την βέρα του

Ενοχλεί αυτό την Kate Middleton;

must.com.cy

Με αφορμή την επέτειο των δέκα χρόνων γάμου για τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton, παρατηρήσαμε πως ο Δούκας του Cambridge δεν φοράει την βέρα των αρραβώνων τους, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι ή να ενοχλεί την ίδια την Δούκισσα αυτή του η απόφαση.

Συγκεκριμένα, όπως είχε αποκαλύψει στην Daily Mail, ήδη από τον γάμο τους, μέλος του προσωπικού "ο Πρίγκιπας William αποφάσισε ότι δεν θα φοράει βέρα, είναι μια προσωπική του επιλογή".

Μάλιστα, το ρεπορτάζ ανέφερε ότι το είχε συζητήσει με την Kate, η οποία δεν είχε καμία αντίρρηση.

"Είναι σύνηθες για τους άντρες της αριστοκρατίας να μην φοράνε παραδοσιακή βέρα. Όταν το κάνουν, συνήθως τη συνδυάζουν με το παραδοσιακό δαχτυλίδι με τη σφραγίδα του οίκου τους, όμως ο William δεν διαθέτει τέτοιο δαχτυλίδι. Δεν το αρέσουν τα κοσμήματα και αποφάσισε ότι δεν θέλει να φοράει δαχτυλίδια", αποκάλυπτε τότε η ίδια πηγή από το Παλάτι.

Εξάλλου, όπως λέει και η συγγραφέας του ''Imagining Diana'', Diane Clehane:

" Η Kate και ο William μας έχουν δείξει ότι είναι ένα μοντέρνο ζευγάρι και είναι σίγουροι ο ένας για την αγάπη του άλλου. Η Kate παρέλειψε τη λέξη "υπακοή" από τους γαμήλιους όρκους τους, και ο William επέλεξε να μη φοράει βέρα, πράγμα που δεν τους διαχωρίζει απ' όλα τα υπόλοιπα ζευγάρια της γενιάς τους, που θέλουν να ακολουθούν τους δικούς τους κανόνες".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση