ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αυτός είναι ο νέος ρόλος του Brad Pitt

Θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη στο θρίλερ «Bullett Train»

Newsroom K

Λίγους μήνες μετά το πρώτο του Oscar, ανακοινώθηκε το επόμενο επαγγελματικό βήμα του Brad Pitt. Αφού υποδύθηκε τον κασκαντέρ στο ''Once Upon a Time in Hollywood'' του Quentin Tarantino, ο Pitt θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη στο θρίλερ ''Bullett Train''.

Με σκηνοθέτη τον David Leitch (''Atomic Blonde'', ''Deadpool 2'', ''Hobbs & Shaw''), είμαστε σίγουροι πως θα δούμε τον Pitt σε μεγάλες σκηνές δράσης, με το Hollywood Reporter να ισχυρίζεται πως θα είναι ένας συνδυασμός του ''Speed'' (με τον Keanu Reeves) και του ''Non-Stop'' (με τον Liam Neeson). Θα είναι επίσης βασισμένη στο Ιαπωνικό βιβλίο ''Maria Beetle'' του Kotarfo Isaka.

To ''Maria Beetle'' ακολουθεί πέντε δολοφόνους με αποστολές που περιπλέκονται μεταξύ τους, σε ένα τρένο. ''Η ερώτηση είναι 'Ποιος θα βγει ζωντανός από το τρένο και τι τους περιμένει στον τερματικό σταθμό;'' όπως γράφει το THR. Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε αν αυτό το στόρι θα αλλάξει καθόλου για χάρη της μεγάλης οθόνης. Το μόνο που είναι γνωστό μέχρι στιγμής είναι πως το όνομα του χαρακτήρα που θα υποδυθεί ο Pitt είναι ''Ladybug'' και πως τα γφυρίσματα θα ξεκινήσουν το ερχόμενο φθινόπωρο.

 

 

 

 

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση