ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Βασίλισσα Ελισάβετ: Βαθιά στεναχωρημένη από τα σχόλια του Harry

Πληγωμένη μετά τις δηλώσεις του πρίγκιπα για τους royals

must.com.cy

Βαθιά στενοχωρημένη είναι η βασίλισσα Ελισάβετ ύστερα από τα σχόλια και την κριτική που άσκησε ο πρίγκιπας Harry στην οικογένειά του σε πρόσφατες συνεντεύξεις του στον Dax Shepard και στην Oprah Winfrey.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε η Mail, η βασίλισσα έχει πληγωθεί πολύ από τα λόγια του Harry, αφού πήρε πολύ προσωπικά όλα όσα είπε ο εγγονός της για τη βασιλική οικογένεια.

Ο μικρότερος γιος του πρίγκιπα Καρόλου, είχε αναφερθεί με όχι και τόσο καλά λόγια στον τρόπο που τον μεγάλωσε ο πατέρας του, χωρίς όμως να του επιρρίπτει ευθύνες, αφού και ο ίδιος μεγάλωσε με τον ίδιο τρόπο, στέλνοντας κατά κάποιο τρόπο τα πυρά προς τους παππούδες του.

Ο πρίγκιπας Harry, όμως, δεν σταμάτησε εκεί και μίλησε ξανά για τον πατέρα του στο ντοκιμαντέρ "The Me You Can't See" με την Oprah Winfrey, υποστηρίζοντας πως ως παιδί τον έκανε να υποφέρει.

Και μπορεί τα σχόλια αυτά να έφερναν χωρίς αμφιβολία την απόλυτη ρήξη μεταξύ πατέρα και γιου, φαίνεται όμως πως ο πρίγκιπας Κάρολος δεν θέλει να απομακρύνει ακόμη περισσότερο τον γιο του.

Ειδικότερα, αν και τα σχόλια αυτά τον πλήγωσαν ειλικρινά, αναγνωρίζοντας πως ήταν ιδιαίτερα σκληρά, ο ίδιος δεν θέλει να βρεθεί αντιμέτωπος με τον γιο του, αφήνοντάς τον εκτός. "Ο Κάρολος είναι πολύ ευγενής και πρώτα απ'όλα ένας αφοσιωμένος πατέρας. Θα είναι καταρρακωμένος αλλά επιζητεί τη συμφιλίωση. Δεν είναι καθόλου εκδικητικός" δήλωσε πηγή στη Mail.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση