ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«Breaking Bad» σε μια συνάντηση που κάνει «κρατς»

Γουόλτερ Γουάιτ και Τζέσι Πίνκμαν κάνουν reunion για τη νέα διαφήμιση των PopCorners κι ένας ακόμα ήρωας από τη σειρά καραδοκεί

Kathimerini.gr

Μπορεί να έχει περάσει μία δεκαετία από όταν το «Breaking Bad» έριξε αυλαία, πάντως, ποτέ δεν λέμε όχι σε λίγο Γουόλτερ Γουάιτ και Τζέσι Πίνκμαν.

Κάτι τέτοιο σκέφτηκε και η PopCorners και κάπως έτσι, στο διαφημιστικό σποτ για την πρώτη «εμφάνιση» του σνακ στο Super Bowl αποφάσισε να φέρει ξανά στις οθόνες μας κάποιους παλιούς γνώριμους.

Στη νέα, λοιπόν, διαφήμιση ο Γουόλτερ Γουάιτ και ο Τζέσι Πίνκμαν, οι χαρακτήρες δηλαδή του Μπράιαν Κράνστον και του Άαρον Πολ, μαγειρεύουν στο τροχόσπιτό τους…αυτή τη φορά μια άλλη συνταγή από αυτή που τους έχουμε συνηθίσει, προκειμενου να φτιάξουν τις έξι γεύσεις των PopCorners.

Ο Τζέσι δυσκολεύεται να κρατήσει χαρακτήρα και λυγίζει, ακόμα κι αν ο Γουόλτερ τον προειδοποιεί πως «δεν πρέπει να τρώμε τις προμήθειές μας».

Κι αν ο Τζέσι δείχνει πλήρως ικανοποιημένος από τα σνακ που έφτιαξε με τον συνεργάτη του, οι δυο τους θα συναντήσουν έναν ακόμα ήρωα από τη σειρά που θα απαιτήσει να φτιάξουν και μία έβδομη γεύση.

Για να μην σας κρατάμε σε αγωνία, η συνέχεια στις οθόνες σας:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση