ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:07
 

Δεν οδηγούσε ο Παντελίδης υποστηρίζουν Κύπριοι εμπειρογνώμονες

Θα μεταβούν στην Αθήνα για να καταθέσουν ως μάρτυρες στην υπόθεση του γνωστού τραγουδιστή που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο

Newsroom K

Ανατρέπουν τα γεγονότα Κύπριοι εμπειρογνώμονες στην υπόθεση του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πολίτης» οι εμπειρογνώμονες για τροχαία δυστυχήματα, Γιώργος και Ανδρέας Τζιρκαλλής, θα μεταβούν στην Αθήνα για να καταθέσουν ως μάρτυρες στην υπόθεση του γνωστού τραγουδιστή, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που έγινε το ξημέρωμα της 18ης Φεβρουαρίου 2016.

Τη Παρασκευή 2 Νοεμβρίου είναι ορισμένη η εκδίκαση της έφεσης επί της πρωτόδικης απόφασης

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα τη Παρασκευή 2 Νοεμβρίου είναι ορισμένη η εκδίκαση της έφεσης επί της πρωτόδικης απόφασης του Οκτώβρη του 2017.

Η οικογένεια του δημοφιλούς τραγουδιστή είχε αμφισβητήσει το συγκεκριμένο πόρισμα επιστρατεύοντας την εταιρεία εμπειρογνωμοσύνης επί τροχαίων δυστυχημάτων από την Κύπρο «Γ. Τζιρκαλλής & Υιοί Λτδ», η οποία ετοίμασε πολυσέλιδο πόρισμα.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα «Πολίτης», το βασικό εύρημα των δυο Κύπριων είναι ότι ο Παντελής Παντελίδης δεν βρισκόταν στη θέση του οδηγού του μοιραίου οχήματος αλλά στη θέση του συνοδηγού, ενώ στην θέση του οδηγού βρισκόταν η Φρόσω Κυριάκου.

Οι δυο εμπειρογνώμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα αυτό εξετάζοντας τις κινήσεις των τριών επιβατών κατά την πρόσκρουση στο τσιμεντένιο στηθαίο, το μεταλλικό κιγκλίδωμα, τη μερική ανατροπή, αλλά και την κίνηση των μεταλλικών κουπαστών.

Την Παρασκευή 2/10 λοιπόν οι Γιώργος και Ανδρέας Τζιρκαλλής θα κληθούν να αναλύσουν στο δικαστήριο το σκεπτικό τους για το πώς και γιατί κατέληξαν στα συγκεκριμένα συμπεράσματα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X