ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Διέρρευσε το τέταρτο επεισόδιο του Game of Thrones

H επίθεση στο HBO εξελίσσεται σε μία από τις πιο σοβαρές κυβερνοεπιθέσεις των τελευταίων ετών

Newsroom K

Αν και πολλοί υπέθεσαν ότι η διαρροή του Spoils of War είναι αποτέλεσμα της πρόσφατης κυβερνοεπίθεσης η ιστοσελίδα Τhe Verge διευκρινίζει ότι δεν ευθύνονται οι χάκερ αλλά το Star India, η εταιρία που εκπροσωπεί το HBO στην Ινδία ως distribution partner από το 2015.

Το λογότυπο της εταιρίας διακρίνεται ως υδατογράφημα στην οθόνη. "Πέσαμε θύμα κυβερνοεπίθεσης", είπε εκπρόσωπος της εταιρίας. "Ενημερώσαμε τις αρχές και θα πολεμήσουμε με κάθε νομική οδό αυτή την επίθεση", συμπλήρωσε.

Όπως φαίνεται η επίθεση στο HBO εξελίσσεται σε μία από τις πιο σοβαρές κυβερνοεπιθέσεις των τελευταίων ετών -ίσως πιο μεγάλη ακόμη και από αυτήν της Sony το 2014.

Ο σύνδεσμος για το επεισόδιο διαμοιράστηκε για λίγη ώρα από υποσελίδα του Reddit. Πλέον έχει κατέβει αλλά πολλοί από όσους πρόλαβαν και είδαν το επεισόδιο πριν την επίσημη προβολή του την Κυριακή μιλάνε για "γνήσιο προϊόν με χαμηλής ποιότητας εικόνα".

Το HBO δεν έχει σχολιάσει ακόμα το γεγονός της σημερινής διαρροής, ωστόσο, όπως αναφέρουν πολλοί αναλυτές, η ζημιά από την επίθεση είναι πολύ μεγαλύτερη και αφορά πιο σοβαρά δεδομένα σε σύγκριση με μερικά επεισόδια.

Οι χάκερ έκλεψαν όγκο δεδομένων που ξεπερνάει τα 1.5 terabyte. Πέρα από σενάρια και επεισόδια φέρεται να έχουν κλέψει οικονομικά στοιχεία και προσωπικά δεδομένα από στελέχη του HBO, κάτι που ίσως αποδειχθεί σοβαρότερο από κάθε leak επεισοδίου της σειράς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση