ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Επιστρέφει το podcast των Sussexes στο Spotify;

Η αγγελία που πρόδοσε την επιστροφή του podcast που τους εξασφάλισε 18 εκατομμύρια βρετανικές λίρες για τη συνεργασία

must.com.cy

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex υπέγραψαν τη συμφωνία ρεκόρ τον Δεκέμβριο του 2020 για την δημιουργία ενός podcast στο Spotify και παρά τα νέα ενθουσιάσαν τους θαυμαστές του ζευγαριού, οι οποίοι περίμεναν μια σταθερή ροή περιεχομένου από το ζευγάρι, προς έκπληξή τους διαπίστωσαν ότι μέχρι σήμερα έχει δημιουργηθεί μόνο ένα επεισόδιο του podcast ‘Archewell Audio’.

Δεν ήταν μάλιστα λίγοι αυτοί που ανέφεραν ότι το γεγονός προκλήθηκε από το ότι το επεισόδιο δεν είχε την επιτυχία που η παραγωγή περίμενε και πως το ζευγάρι θα έχανε μεγάλο μέρος από τα 18 εκατομμύρια βρετανικές λίρες που εξασφάλισε για τη συνεργασία.

Τα νέα ωστόσο φαίνονται ευχάριστα για τους πρώην royals, αφού όπως έγινε γνωστό από το Times, η Meghan Markle και ο Harry προσλαμβάνουν νέο προσωπικό για το project, γεγονός που σημαίνει πως τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν ξανά. Όπως, μάλιστα, αναφέρει η αγγελία "αυτή τη στιγμή οργανώνουμε μια ομάδα που θα εργαστεί με το Archewell για να δημιουργήσει και να λανσάρει ένα νέο show με τις φωνές σημαντικών γυναικών", ενώ τονίζεται ότι ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να έχει την ικανότητα να εργάζεται με κορυφαίες προσωπικότητες και να έχει ενδιαφέρον στον ακτιβισμό και την popular culture.

Να θυμίσουμε πως το Archewell Audio είχε λανσάρει το πρώτο και μοναδικό επεισόδιο podcast τον Δεκέμβρη του 2020, με καλεσμένους μεταξύ άλλων τους Sir Elton John, James Corden, Naomi Osaka και George the Poet.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ