ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Έτσι θα γιορτάσει τα γενέθλιά του ο πρίγκιπας Φίλιππος

Γιόρτασε τα 80α του γενέθλια με 3 διαφορετικούς τρόπους

Newsroom K

Tα 99α γενέθλιά του πρόκειται να γιορτάσει σήμερα Τετάρτη (10/06) ο Δούκας του Εδιμβούργου και σύζυγος της Βασίλισσας Ελισάβετ, Φίλιππος.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Εxpress Uk, ο πρίγκιπας Φίλιππος δεν θα κάνει πολλά, μαζί με την βασίλισσα Ελισάβετ θα απολαύσουν ένα ήσυχο γεύμα για να γιορτάσουν τη σημαντική ημερομηνία, αλλά δεν θα υπάρχουν άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας ή επισκέπτες.

Ο Βασιλικός εμπειρογνώμονας Christopher Warwick δήλωσε ότι στον πρίγκιπα Φίλιππο δεν αρέσουν πολύ οι «φασαρίες».

«Στα 80 του το 2001, για παράδειγμα, γιόρτασε τα γενέθλιά του, στο St George’s Chapel, το Κάστρο του Windsor, και ακολούθησε δεξίωση στο St George’s Hall στην οποία η Βασίλισσα μίλησε προς τιμήν του Φίλιππου και της πριγκίπισσας Margaret.»

Γιόρτασε τα 80α του γενέθλια με 3 διαφορετικά events.

Η πρώτη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Royal Albert Hall στις 24 Μαΐου και ήταν ένα gala.

Ο δεύτερος εορτασμός ήταν ένα γεύμα που διοργάνωσε ο Λόρδος Δήμαρχος του Λονδίνου, AldermanDavid Howard, στο Guildhall στις 6 Ιουνίου, με 500 καλεσμένους.

Τέλος, στις 10 Ιουνίου, στα γενέθλιά του, ο Δούκας γιόρτασε σε μια εκδήλωση με 450 καλεσμένους, συμπεριλαμβανομένης της οικογένειας, των φίλων και των μελών του προσωπικού.

Αυτή την χρονιά στα 99 του θα βρίσκεται στο παλάτι του Windsor με την Βασίλισσα

«Η οικογένεια αναμφίβολα θα έρθει σε επαφή μαζί του μέσω βιντεοκλήσης ή τηλεφώνου, αλλά δεδομένης της ηλικίας του, δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα είχε προγραμματιστεί αρχικά κάτι περισσότερο.»

 

 

 

 

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση