ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Γιατί δεν βλέπουμε την οικογένεια του Jordan στο «The Last Dance»;

Ακόμα και τα παιδιά του Jordan μαθαίνουν πολλά για αυτόν μέσα από το ντοκιμαντέρ

Newsroom K

Από τότε που κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ του Michael Jordan, The Last Dance στο Netflix δεν έχει φύγει στιγμή από τα trending της χώρας μας. Η σειρά αποτελείτε από 10 επεισόδια και ακολουθεί στον Michael Jordan στην τελευταία του χρονιά μαζί με τους Chicago Bulls. Με πολλές συνεντεύξεις και υλικό το οποίο δεν είχε ξανά κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα δεν είναι περίεργο που έχουν όλοι ξετρελαθεί με την σειρά.

Παρόλο που πολλοί μιλάνε και δίνουν συνεντεύξεις στο The Last Dance, η σύζυγος του Jordan, Yvette Prieto και τα παιδιά του Jasmine, Marcus, Jeffrey από τον πρώτο του γάμο με την Juanita Vanoy και οι δίδυμες Ysabel και Victoria από τον γάμο του με την Yvette Prieto δεν εμφανίζονται σε καμία από αυτές. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό;

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Jason Hehir «Δεν με ενδιέφερε η άποψη κανενός παιδιού ή συζύγου» δήλωσε. «Είχαμε τους αφηγητές που θέλαμε και ένιωσα ότι είχαμε καλύψει την ιστορία από κάθε όψη»

Ακόμα και τα παιδιά του Jordan μαθαίνουν πολλά για αυτόν μέσα από το ντοκιμαντέρ και τον ρωτάνε. Η κόρη του Jasmine η οποία ήταν μόλις 5 όταν γυρίστηκε η σειρά δήλωσε ότι κάθε φορά που κυκλοφορεί ένα νέο επεισόδιο πηγαίνει στον πατέρα της με πολλές ερωτήσεις.

«Του στέλνω συνεχώς μηνύμα. Νομίζω ότι δεν υπήρξε ένα επεισόδιο την Κυριακή που να μην ήμουν κάπως ‘’ Έγινε αυτό, πες μου τις σκέψεις σου’’ » δήλωσε.

 

 

 

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X