ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

H φωτογραφία του πρίγκιπα Φίλιππου για τα 99α γενέθλιά του

Όπως είναι η «παράδοση» ανέβηκε στο Instagram μια νέα φωτογραφία με τον πρίγκιπα και την επί 70 χρόνια σύζυγό Ελισάβετ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Τα 99α γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα ο πρίγκιπας Φίλιππος σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ.

Όπως είναι η «παράδοση» ανέβηκε στον λογαριασμό @theroyalfamily στο Instagram μια νέα φωτογραφία με τον πρίγκιπα και την επί 70 χρόνια σύζυγό Ελισάβετ. Στην φωτογραφία στέκονται δίπλα-δίπλα στο παλάτι του Windsor.

Η βασίλισσα φοράει ένα floral γκρίζο με κίτρινο φόρεμα Angela Kelly, ενώ ο πρίγκιπας Φίλιππος ποζάρει με navy blazer και ένα ελαφρύ γκρίζο παντελόνι.

 

Σύμφωνα με την Daily Mail ένας royal expert δήλωσε ότι το ζευγάρι κατά την διάρκεια του lockdown πέρασε περισσότερο χρόνο μαζί κάτω από την ίδια στέγη κάτι που έχει να συμβεί χρόνια.

Ο δούκας είχε περάσει μεγάλο μέρος της συνταξιοδότησής του στο εξοχικό σπίτι του, το Wood Farm, πάνω από 100 μίλια μακριά από τη βασίλισσα, που ήταν συνήθως στο Ανάκτορο του Buckingham ή στο Windsor.

Αλλά επανενώθηκαν στο κάστρο του Berkshire πριν από τρεις μήνες για την ασφάλειά τους, αφού ο Φίλιππος μεταφέρθηκε εκεί με ελικόπτερο στις 19 Μαρτίου πριν από το κλείδωμα.

Ο Φίλιππος απασχολεί τον εαυτό του διαβάζοντας, γράφοντας και ζωγραφίζοντας.

Η επιτυχία του μακροχρόνιου γάμου της Βασίλισσας και του Φίλιππου συχνά αποδίδεται στις διαφορετικές προσωπικότητές τους.
«Η βασίλισσα είναι πολύ λιγότερο αντιφατική, επομένως υποθέτω ότι είναι αντίθετοι με πολλούς τρόπους, αλλά σαφώς η χημεία έχει δουλέψει για αυτούς καθώς είναι τώρα στο 73ο έτος γάμου, αυτό από μόνο του είναι αξιοθαύμαστο».

Η βασίλισσα και ο δούκας παραδέχθηκαν ότι η ανοχή είναι απαραίτητη για τον ευτυχισμένο γάμο τους. «Όπως έχουν δηλώσει δημοσίως σε περιόδους επετείων του γάμου, είναι η ανοχή σε αφθονία και αρκετή υπομονή», εξήγησε ο κ. Little.

 

 

 

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση