ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Harry-Meghan: Εξόργισαν τους stars με την συμφωνία του Spotify

Τι απαντά ο διευθυντής της πλατφόρμας

must.com.cy

Η συνεργασία των Sussex με την γνωστή πλατφόρμα Spotify, έγινε γνωστή εδώ και καιρό αφού οι ίδιοι πρόκειται να ξεκινήσουν μία σειρά podcast. Αυτή τους η συνεργασία προκάλεσε πληθώρα αντιδράσεων στους υπόλοιπους καλλιτέχνες που συνεργάζονται με την πλατφόρμα.

Το πρόβλημα έγκειται κυρίως στα ποσά που πληρώνονται οι καλλιτέχνες από την πλατφόρμα, καθώς όπως έγινε γνωστό η συμφωνία του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle φτάνει τα 25 εκατομμύρια δολάρια.

 

Ο διευθυντής του Spotify, Horacio Gutierrez, εξηγεί ότι ο λόγος του ποσού αφορά και την αύξηση του κοινού στην πλατφόρμα μετά και την συμφωνία, αφού οι Sussex έρχονται με την δική τους δημοσιότητα. Επίσης, επισημαίνει ότι λόγω αυτού θα επωφεληθούν και οι υπόλοιποι συνεργάτες.

Αν και με το τελευταίο επιχείρημα, οι καλλιτέχνες φαίνεται να μην πείθονται καθώς πολλοί θεωρούν ότι αφού ήδη πολλοί από αυτούς δεν πληρώνονται καν για τα τραγούδια τους και κάνουν λόγο για «υπενθύμιση της υποτίμησης» την οποία δέχονται οι άνθρωποι της τέχνης.

Οι ίδιοι διεκδικούν μια δίκαιη πληρωμή σε αναλογία με τις streaming προβολές αφού έτσι και αλλιώς μέχρι τώρα πληρώνονται με κάτι λιγότερο από ένα cent για κάθε streaming.

Μερικοί από τους καλλιτέχνες, έφθασαν μέχρι και την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, όπως οι Paul McCartney, Chris Martin, Kate Bush και Robert Plant.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση