ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η άγνωστη κόντρα της Melania Trump με την Ivanka

To βιβλίο «The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump» κυκλοφόρησε και προκάλεσε ένα χαμό

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

To βιβλίο «The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump» το οποίο έγραψε η δημοσιογράφος της Washington Post, Mary Jordan κυκλοφόρησε και προκάλεσε ένα χαμό όπως και αντιδράσεις από τον Λευκό Οίκο.

Τι βιβλίο δείχνει μια άλλη μεριά της Melania Trump την οποία μέχρι στιγμής δεν γνωρίζαμε. Από την «κόντρα» με την Ivanka Trump στο προγαμιαίο συμβόλαιο τα όσα γράφτηκαν κάνουν το γύρο του κόσμου.

Σύμφωνα με τα όσα γράφει η Mary Jordan, η Melania αποκαλούσε την Ivanka «πριγκίπισσα» ενώ η Ivanka όταν ήταν μικρότερη την αποκαλούσε «Το Πορτρέτο» γιατί δεν μιλούσε πολύ.

Ο Λευκός Οίκος δήλωσε ότι «Αυτοί οι ισχυρισμοί δεν θα μπορούσαν να απέχουν περισσότερο από την αλήθεια και αν η Washington Post ή οι εκδότες αυτού του βιβλίου το είχαν ελέγξει με το γραφείο της Ivanka, θα το γνώριζαν» δήλωσε ο αναπληρωτής γραμματέας Τύπου Jude Derry.

To βιβλίο αποτελείτε από 286 σελίδες και περιγράφουν την Πρώτη Κυρία ως εστιασμένη, αδίστακτη, φιλόδοξη και τόσο σκληρή όσο ο σύζυγός της Donald Trump

«Υπάρχουν αρκετά στοιχεία που το αποδεικνύουν αυτό. Η Melania όχι μόνο δέχτηκε και αγκάλιασε τις πολιτικές φιλοδοξίες του Donald Trump, αλλά ήταν ένθερμη σύντροφος. Με τον δικό της τρόπο, είναι τόσο περίπλοκη και πολύπλοκη όσο ο σύζυγός της. Επίσης μοιάζουν πολύ περισσότερο από όσο δείχνουν . Και οι δύο είναι άπληστοι δημιουργοί της δικής τους ιστορίας» γράφει η Mary Jordan.

Άλλη μια κόντρα που υπήρξε με την Ivanka και την Melania σύμφωνα με το βιβλίο συνέβη όταν η Πρώτη Κυρία καθιστέρισε να μετακομίσει στον Λευκό Οίκο έτσι η Ivanka θέλησε να μετονομάσει το γραφείο της «Πρώτης Κυρίας» σε γραφείο της «Πρώτης Οικογένειας».

Η Melania καθυστέρησε την μετακόμισή της στον Λευκό Οίκο 6 μήνες και χρειάστηκε να διαπραγματευτεί εκ νέου το προγαμιαίο συμβόλαιό της για να προστατεύσει τον γιο της Barron Trump και την περιουσία που πρόκειται να λάβει σε σχέση με τα τρία μεγαλύτερα παιδιά του Trump από προηγούμενο γάμο. Ήθελε να είναι σίγουρη ότι εάν η Ivanka αναλάβει τα ηνία της οικογενειακής επιχείρησης ο Barron θα πάρει το «νόμιμο μερίδιο της κληρονομιάς του»

 

 

 

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση