ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η απάντηση της Sarah Jessica Parker για την απουσία της Kim Cattrall από το νέο «SATC»

Τι απάντησε στα σχόλια στα social media;

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η Kim Cattrall, και συνεπώς η Samantha Jones, δεν θα είναι μέρος των νέων επεισοδίων και αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο viral των τελευταίων 24ωρων, μετά την είδηση πως η σειρά επιστρέφει. ''Ναι'', φυσικά μιλάμε για το ''Sex and the City'' και την αναβίωσή του ως σειρά 10 επεισοδίων με τίτλο ''And Just Like That...'', στην οποία θα δούμε την Carrie, την Miranda και την Charlotte σε νέες περιπέτειες στη Νέα Υόρκη και το πώς αντιμετωπίζουν τη φιλία και τις σχέσεις τους στα 50 τους.

Η απουσία της Cattrall αν και ήταν αναμενόμενη, προκάλεσε διάφορα σχόλια στα social media και η Sarah Jessica Parker δεν δίστασε να απαντήσει σε πολλά, παρόλο που δεν ξεκαθάρισε τίποτα.

Σε ένα repost της είδησης για το πρώτο teaser, ρώτησαν την Sarah Jessica Parker για το πώς θα εξηγήσουν την απουσία της Samantha. H ηθοποιός, προσπαθώντας να συγκρατηθεί, απάντησε απλά ''Θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Συνιστώ πειθαρχία αν και ζητώ απεγνωσμένα 'ζεστό ή κρύο''' είπε εισηγούμενη το γνωστό 'παιχνίδι' του ζεστού ή κρύου, όταν αυτό που σε ρωτάνε πλησιάζει στην αλήθεια.

Ωστόσο δεν έμεινε μόνο εκεί. Απαντώντας στο Instagram, έγραψε ''Όχι, δεν την αντιπαθώ, δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο και ούτε πρόκειται. Η Samantha δεν είναι μέρος αυτής της ιστορίας αλλά θα είναι πάντα ένα κομμάτι μας, ανεξαρτήτως του πού είμαστε ή του τι κάνουμε''. Στη συνέχεια, όταν μια ακόλουθός της, της έγραψε πως θα πεθυμήσει την Kim και την Samantha, η SJP απάντησε πως το ίδιο ισχύει και για τις τρεις γυναίκες.

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση