ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η εμφάνιση της βασίλισσας Ελισάβετ στο μετρό του Λονδίνου

Η viral εικόνα της βασίλισσας όπου επιμελείται δημοσίως το μακιγιάζ της

must.com.cy

Της Ζωής Τουτουντζίδου

Μια σπάνια εμφάνιση πραγματοποίησε πρόσφατα η βασίλισσα της Αγγλίας, Ελισάβετ καθώς εθεάθη σε σταθμό του μετρό στο Λονδίνο, προκαλώντας τον ενθουσιασμό των υπόλοιπων επιβατών που βρίσκονταν εκεί. Συγκεκριμένα, την Τρίτη (17/5) η βασίλισσα εγκαινίασε τη νέα γραμμή του μετρό του Λονδίνου που θα έχει το όνομά της «Elizabeth» συνοδευόμενη από τον γιο της πρίγκιπα Εδουάρδο.

Αν και δεν ήταν προγραμματισμένο να επιβιβαστεί στο μετρό την συγκεκριμένη ημέρα, η βασίλισσα τελικά έβγαλε το πρώτο εισιτήριο της γραμμής και ταξίδεψε μέχρι τον σταθμό του Paddington. Το παλάτι μάλιστα έστειλε το δικό του μήνυμα για την εγκαινίαση του σταθμού, γράφοντας στα social media «Γιορτάζουμε τα εγκαίνια της γραμμής Elizabeth! Έχοντας ονομαστεί προς τιμήν της Βασίλισσας, σήμερα η Αυτού Μεγαλειότης και ο Κόμης του Γουέσεξ επισκέφτηκαν το σταθμό Paddington πριν από το άνοιγμα της νέας γραμμής για τους επιβάτες την επόμενη εβδομάδα.

Η Βασίλισσα και ο Κόμης συνάντησαν εκείνους που εργάστηκαν στο έργο, καθώς και εκείνους που θα διευθύνουν τον σιδηρόδρομο - συμπεριλαμβανομένων των μαθητευόμενων, των οδηγών και του προσωπικού του σταθμού», δημοσιεύοντας παράλληλα μια σειρά φωτογραφιών από την παρουσία του εκεί.

Αν και η παρουσία της βασίλισσας στο μετρό ενθουσίασε το κοινό, μια άλλη εμφάνιση της έμελλε να γίνει viral, όπου δείχνει την μονάρχη να ανανεώνει το μακιγιάζ της δημοσίως κατά την διάρκεια του Windsor Horse Show, χωρίς καθρέφτη. Όπου την βλέπουμε να τοποθετεί κραγιόν στα χίλια της, μια ενέργεια που είδαμε να πράττει αρκετές φορές στο παρελθόν.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση