ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η εμφάνιση του Harry χωρίς την Meghan που φούντωσε τις φήμες περί εγκυμοσύνης

«Ήταν ευγενικός και ταπεινός» αναφέρει η οργάνωση

Newsroom K

Έχουμε πλέον συνηθίσει όπου αναφέρεται το όνομα πρίγκιπας Harry δίπλα του να μπαίνει και το δικό της Meghan Markle.

Μετά την απόφαση του ζευγαριού να αφήσει το παλάτι και να ξεκινήσει μια καινούργια ζωή στην Αμερική όλοι αναρωτιούνται πως είναι και τι κάνουν όλο αυτό τον καιρό. Λοιπόν, τους είδαμε πολλές φορές να μιλάνε για κοινωνικά θέματα μέσα από το Zoom ενώ όσες φορές η πανδημία το επέτρεψε εργάστηκαν έξω από το σπίτι τους βοηθώντας διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Αυτή την φορά όμως υπήρξε μια αλλαγή, αφού η Meghan δεν φάνηκε να είναι μαζί με τον Harry στην τελευταία του εμφάνιση.
Ο πρίγκιπας Harry βρέθηκε στο Compton της Καλιφόρνια και εργάστηκε εθελοντικά για την μη κερδοσκοπική οργάνωση WFEF. Ο Harry ο οποίος έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τους βετεράνους του πολέμου αφού υπηρέτησε και ο ίδιος στο στρατό, ετοίμασε και μοίρασε φαγητό σε οικογένειες βετεράνων οι οποίες δυσκολεύονται λόγω της πανδημίας.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by WFEF (@walkerfamilyeventsfoundation)

 

Ο οργανισμός μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες στο Instagram και έγραψε «Σήμερα είχαμε την τιμή να συναντήσουμε και να δουλέψουμε με τον πρίγκιπα Harry, δούκα του Sussex. Εκείνος δούλεψε μαζί μας εθελοντικά στην συσκευασία και στο μοίρασμα του φαγητού για τους γείτονές μας και ήταν ευγενικός και ταπεινός».

Πάντως μετά τις φωτογραφίες και την είδηση ότι η εμφάνισή του ήταν solo χωρίς την Meghan οι φήμες που κυκλοφορούν για την εγκυμοσύνη της έχουν οργιάσει.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by WFEF (@walkerfamilyeventsfoundation)

 

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση