ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 10:00
 

Η Jennifer Aniston σε καραντίνα «καθαρίζει τη ντουλάπα της»

«Λοιπόν… δεν έχω δει μεγάλη διαφορά από την τελευταία φορά που μιλήσαμε»

Newsroom K

H Ellen DeGeneres, όπως και άλλοι παρουσιαστές αυτή την περίοδο βρίσκονται στο σπίτι σε αυτοπεριορισμό λόγω του κορωνοϊού. Αυτό όμως δεν τους αφήνει να απογοητεύσουν το κοινό τους αφού μέσων των κοινωνικών δικτύων συνεχίζουν τις εκπομπές τους σε ένα homemade version που λατρεύουμε και μας κρατάει συντροφιά.

Στην πρόσφατη εκπομπή της η Ellen έκανε μια σειρά από μίνι συνεντεύξεις σε αγαπημένα πρόσωπα της showbiz μεταξύ των οποίον, η Jennifer Aniston, o Kevin Hart και και τέλος τους John Legend και Chrissy Teigen.

Η ηθοποιός Jennifer Aniston αποκάλυψε ότι τώρα που μένει στο σπίτι έχει πολύ χρόνο έτσι αποφάσισε να καθαρίσει την ντουλάπα της εν όψει της άνοιξης.

‘Τι κάνεις;” ρώτησε τη Jennifer κι εκείνη απάντησε: «Λοιπόν… δεν έχω δει μεγάλη διαφορά από την τελευταία φορά που μιλήσαμε, δηλαδή πριν από περίπου 30 λεπτά.»

«Καθαρίζω συχνά τη ντουλάπα μου. Αυτό συμβαίνει τώρα… Λοιπόν, προτείνω ένα καλό ξεκαθάρισμα εν όψει άνοιξης, αφού είμαστε αναγκαστικά κλεισμένοι σπίτι».

Το ίδιο πρότεινε να κάνει και στην Ellen τώρα που έχει περισσότερο χρόνο. Όταν η Jennifer ρώτησε την Ellen τι γίνεται με το παζλ που είχε ξεκινήσει τόνισε ότι δεν έπρεπε να το σταματήσει επειδή το τραπέζι της ήταν μικρό αλλά να το συνεχίσει στο πάτωμα.

Τότε η Ellen απάντησε με χιούμορ αναφέροντας ότι με τέσσερα σκυλιά και γάτες δεν υπάρχει τρόπος να στήσει το παζλ στο πάτωμα.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ellen DeGeneres (@theellenshow) on

ΠΗΓΗ: MUST

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Showbiz  |  Γυναίκα  |  Coronavirus  | 

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X