ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η κόμισσα του Ουέσεξ βάζει τα πράγματα στη θέση τους για Χάρι-Μέγκαν

Αποκαλύπτει ότι είχε μια «μακρά συνομιλία» με τον πρίγκιπα Χάρη στην κηδεία του παππού του

ΑΜΠΕ

Η κόμισσα του Ουέσεξ, Σόφι (Sophie Wessex) και ο πρίγκιπας Εδουάρδος (Prince Edward) -τέταρτο παιδί της βασίλισσας Ελισάβετ Β' και του πρίγκιπα Φίλιππου- παίρνουν θέση για τη στάση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Η κόμισσα, αποκαλύπτει ότι είχε μια «μακρά συνομιλία» με τον πρίγκιπα Χάρη στην κηδεία του παππού του, Φίλιππου. Είπε χαρακτηριστικά ότι «εξακολουθούν να είναι οικογένεια ανεξάρτητα από το τι συνέβη», μετά από την αποκαλυπτική συνέντευξη του Χάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Μιλώντας στην πρώτη δημόσια συνέντευξή του το ζευγάρι μετά την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου, η Σόφι είπε στη «The Telegraph»: «Είμαστε ακόμα οικογένεια ανεξάρτητα τι συμβαίνει... θα είμαστε για πάντα».

Και, όταν ερωτήθηκαν σχετικά με τη συνέντευξη του Χάρι στην Όπρα, ο πρίγκιπας Εδουάρδος απάντησε αυθόρμητα: «Ποια Όπρα;». Ενώ η κόμισσα πρόσθεσε: «Ναι η συνέντευξη, τι;».

Το ζευγάρι έχει αναλάβει τώρα πιο ενεργό ρόλο στη βασιλική οικογένεια, αφού ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ παραιτήθηκαν από τα βασιλικά καθήκοντά τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση