ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Rita Moreno είχε προβεί σε άμβλωση κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον Marlon Brando

Αποκαλυπτική η δήλωση της ηθοποιού και συνάμα επίκαιρη

must.com.cy

Η πρόσφατη απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής σχετικά με την κατάργηση του δικαιώματος στην άμβλωση και την τελική απαγόρευσή της έχει προκαλέσει «θύελλα» αντιδράσεων στους πολίτες της χώρας αλλά και παγκοσμίως. Διάφορες δημόσιες προσωπικότητες, καλλιτέχνες, αθλητές απ' όλο τον κόσμο εξέφρασαν την αντίθεσή της με μια τέτοιου είδους απόφαση και μα΄ζι και απλοί πολίτες οι οποίοι οργανώνουν διαμαρτυρίες έξω στους δρόμους όπου αντιμετωπίζονται πολλές φορές βίαια από μέλη των αστυνομικών δυνάμεων.

Η μεγάλη ηθοποιός Rita Moreno η οποία έχει «χτίσει» τεράστια καριέρα και φήμη γύρω από το όνομά της μίλησε ανοιχτά για το παρελθόν της και συγκεκριμένα για την άμβλωση στην οποία προέβη λόγω μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης, προϊόν της σχέσης της με τον επίσης θρυλικό ηθοποιό, Marlon Brando.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rita Moreno (@theritamoreno)

Η 90χρονη ηθοποιός η οποία έχει βραβευθεί και με Όσκαρ μίλησε στο «Variety» και αναφέρθηκε στην περίοδο στην οποία είχε μείνει έγκυος από τον ηθοποιό με τον οποίο διατηρούσε σχέση για αρκετά χρόνια, από το 1954 μέχρι και το 1962 όπου ήταν μια εποχή με αυστηρότερους νόμους και οι αμβλώσεις ήταν παράνομες.

Η ίδια είπε συγκεκριμένα:

«Ο Marlon βρήκε έναν γιατρό μέσω κάποιων φίλων. Ήταν αληθινός γιατρός σε μεγάλη αντίθεση με αυτούς που μπορούσε κανείς να βρει σε σκοτεινά δρομάκια. Τον πλήρωσε λοιπόν 500 δολάρια για τη διαδικασία».

Τελικά, ο γιατρός δεν ολοκλήρωσε ποτέ τη διαδικασία της άμβλωσης και η ίδια η Rita Moreno άρχισε να αιμορραγεί με τον ηθοποιό Marlon Brando να σπεύδει να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο όπου της αποκάλυψαν πως είχε εξωμήτρια κύηση. Ο γιατρός της είχε απλώς προκαλέσει αιμορραγία διότι δεν είχε πράξει σωστά την όλη διαδικασία με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η ζωή της.

«Βλέπω αυτά που συμβαίνουν τώρα και επιστρέφω σ' εκείνα τα σκοτεινά δρομάκια. Είμαι αγχωμένη και τρομοκρατημένη μ’ αυτά που συμβαίνουν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιοι απ’ αυτούς τους ανθρώπους μας λένε τι να κάνουμε με το σώμα μας», πρόσθεσε η ηθοποιός.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rita Moreno (@theritamoreno)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση