ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Selena Gomez αναφέρθηκε πως το Instagram καταστρέφει

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στο περιοδικό Dazed

Newsroom K

Η γνωστή τραγουδίστρια Selena Gomez μίλησε στο Dazed και στην συνέντευξή της αναφέρθηκε στο Instagram και τον τρόπο με τον οποίο καταστρέφει την ταυτότητα των νέων.

Σε ερώτηση που της έγινε αν θα μπορούσε να κλείσει τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ίδια απάντησε, «Θεέ μου! Εύχομαι να είχα πολλούς ανθρώπους που δεν με συμπαθούν για να πω ναι!» τονίζοντας ότι «Αν θα μπορούσα να βρω ένα ισορροπημένο και ευτυχισμένο μέσο, θα ήταν υπέροχο! Γιατί θα ήταν ψέμα να πω ότι το Instagram δεν καταστρέφει τη νεότερη γενιά και την ταυτότητά της.»

Το τελευταίο άλμπουμ της Selena ονομάζεται Rare και όπως δήλωσε υπάρχει μεγάλη πίεση να μην φανεί το ίδιο με τα άλλα δύο άλμπουμ. «Είναι μεγάλη κουβέντα γιατί έχω ονομάσει το άλμπουμ μου Rare. Ήταν τρομακτικό να επιστρέψω πίσω – τις πρώτες τέσσερις μέρες μου άρεσε, αλλά μετά είπα ‘’όχι, δεν υπάρχει τρόπος να το κάνω’’. Τώρα απλά συμφωνώ μόνο όταν αισθάνομαι ότι πρέπει να το κάνω, αλλιώς φεύγω μακριά, δεν παίρνω χρόνο να το εξετάσω ή να κοιτάξω τίποτα άλλο.»

 

Το νέο της άλμπουμ ακόμα έχει την ίδια ονομασία με το δικό της make-up brand, Rare Beauty, το οποίο εμπνέεται κυρίως από ιστορίες και πραγματικούς ανθρώπους. «Δεν πρέπει να μοιάζουμε με όλους τους άλλους, πρέπει να μοιάζουμε με τους εαυτούς μας»

 

Πηγή: must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση