ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Σέλμα Μπλερ περπάτησε αγκαζέ με τον Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο

Η γνωστή ηθοποιός η οποία διαγνώσθηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας το 2018 είναι ακτιβίστρια των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία

Kathimerini.gr

Η ηθοποιός και ακτιβίστρια των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία Σέλμα Μπλέρ παραβρέθηκε μαζί με τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο για μια εκδήλωση εορτασμού του «Νόμου για τους Αμερικανούς με αναπηρία».

Η Μπλερ, η οποία διαγνώσθηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας το 2018, περπάτησε έχοντας αγκάζε τον Μπάιντεν στο αριστερό της χέρι και στο δεξί έχοντας το μπαστούνι της και τον σκύλο υπηρεσίας, ένα λαμπραντόρ που ονομάζεται «Σκάουτ».

Η Μπλερ είναι γνωστή για ρόλους σε ταινίες στα τέλη της δεκαετίας του 1990 και των αρχών του 2000 και για την καριέρα της ως μοντέλο. Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει κεντρικό πρόσωπο των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία.

Η Μπλερ δήλωσε: «Παρόλο που είχα συμπτώματα από την ηλικία των 7 ετών, χρειάστηκε μια ολόκληρη ζωή για να οδηγηθώ τελικά στη διάγνωση σε ηλικία 46 ετών, αφού έζησα το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου μέσα στον πόνο και την αμφισβήτηση».

Ο Μπάιντεν με αφορμή τον αγώνα των ακτιβιστών τόνισε πως «η ιστορία δείχνει ότι συχνά δεν είναι οι άνθρωποι στην εξουσία αλλά η δύναμη του λαού που κινεί τη χώρα προς τα εμπρός».

Με πληροφορίες από Associated Press

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση