ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η σύζυγος του Kobe μιλά για αδικία και αρνείται να αποδεχθεί το γεγονός

Η Vanessa Bryant συγκλονίζει με το νέο post της

Newsroom K

Μπορεί ο ξαφνικός και άδικος θάνατος του Kobe Bryant και της κόρης του Gigi μαζί με όσους επέβαιναν στο μοιραίο ελικόπτερο να στεναχώρησε όλους μας, αλλά περισσότερο από όλους συγκλόνησε την Vanessa Bryant η οποία αναπάντεχα έχασε το παιδί και τον σύζυγό της.

Όπως αποκαλύπτει η ίδια μέσα από πρόσφατή της ανάρτησή της, δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει τα όσα έγιναν και η ίδια προσπαθεί ακόμη να πείσει τον εαυτό της για την τραγική απώλεια.

Συγκεκριμένα, η Vanessa έγραψε: «Έχω διστάσει να βάλω τα συναισθήματά μου σε λέξεις. Το μυαλό μου αρνείται να δεχτεί ότι τόσο το Kobe όσο και ο Gigi μου έχουν φύγει. Δεν μπορώ να επεξεργαστώ και τα δύο ταυτόχρονα. Προσπαθώ να επεξεργαστώ ότι ο Kobe έχει φύγει, αλλά το σώμα μου αρνείται να δεχτεί ότι η Gigi μου δεν θα επιστρέψει ποτέ σε μένα. Είναι άδικο. Γιατί θα πρέπει να ξυπνήσω άλλη μια μέρα που το κοριτσάκι μου δεν θα μπορεί να έχει αυτή την ευκαιρία; Είμαι τόσο τρελαμένη. Είχε τόση ζωή για να ζήσει. Τότε αντιλαμβάνομαι ότι πρέπει να είμαι δυνατή και να είμαι εδώ για τις τρεις κόρες μου. Τρελαμένη δεν είμαι με τον Kobe και τη Gigi που δεν είναι εδώ, αλλά είμαι ευγνώμων που είμαι εδώ με τη Natalia, την Bianca και την Capri. Ξέρω ότι αυτό που νιώθω είναι φυσιολογικό. Είναι μέρος της διαδικασίας θλίψης. Απλά ήθελα να το μοιραστώ, σε περίπτωση που υπάρχει κάποιος εκεί έξω που έχει βιώσει μια τέτοια απώλεια. Θεέ μου θα ήθελα να ήταν εδώ και αυτός ο εφιάλτης να τελείωνε. Προσεύχομαι για όλα τα θύματα αυτής της φρικτής τραγωδίας. Παρακαλώ, συνεχίστε να προσεύχεστε για όλους».

 
 
 
View this post on Instagram

I’ve been reluctant to put my feelings into words. My brain refuses to accept that both Kobe and Gigi are gone. I can’t process both at the same time. It’s like I’m trying to process Kobe being gone but my body refuses to accept my Gigi will never come back to me. It feels wrong. Why should I be able to wake up another day when my baby girl isn’t being able to have that opportunity?! I’m so mad. She had so much life to live. Then I realize I need to be strong and be here for my 3 daughters. Mad I’m not with Kobe and Gigi but thankful I’m here with Natalia, Bianka and Capri. I know what I’m feeling is normal. It’s part of the grieving process. I just wanted to share in case there’s anyone out there that’s experienced a loss like this. God I wish they were here and this nightmare would be over. Praying for all of the victims of this horrible tragedy. Please continue to pray for all.

A post shared by Vanessa Bryant (@vanessabryant) on

 

 

Πηγή: must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X