ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Η ζωή της Britney Spears βρίσκεται σε κίνδυνο»

Όλα όσα αποκαλύφθηκαν για την τραγουδίστρια

must.com.cy

Μαρία Σάββα

Η Britney Spears βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής της, με αρκετά κοντινά της άτομα να αναφέρουν ότι αντιμετωπίζει σοβαρές κρίσεις, κάνοντάς τους να ανησυχούν καθώς η ίδια επιθυμεί να ακυρώσει την προγραμματισμένη ιατρική της περίθαλψη, κάτι που μπορεί να της απειλήσει την ζωή.

Το TMZ ανέφερε ότι την περασμένη Τρίτη 7 Φεβρουαρίου, ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστούν στο σπίτι της Spears επαγγελματίες υγείας προκειμένου να λάβει ιατρική περίθαλψη και φροντίδα, κάτι που σύμφωνα με πηγές, ακύρωσε προκαλώντας περισσότερα προβλήματα στην υγεία της.

Να αναφέρουμε ότι αποκαλύφθηκε πως πάσχει από μια ψυχική ασθένεια και κάνει κατάχρηση ουσιών. Επιπλέον, αναφέρθηκε ότι δεν παίρνει τα συνταγογραφούμενα φάρμακά της, τα οποία είναι ζωτικής σημασίας για τη σταθεροποίηση της διάθεσής της.

«Είναι πολύ επικίνδυνη για τον εαυτό της και τους γύρω της. Είναι μια ωρολογιακή βόμβα», είπε ένα κοντινό της άτομο προσθέτοντας, «Ανησυχώ που ξυπνάω το πρωί και νιώθω ότι θα δεχτώ ένα φρικτό τηλεφώνημα».

Ένας άλλος είπε: «Το 2008 επαναλαμβάνεται. Υπάρχει σοβαρός φόβος ότι είτε θα πεθάνει είτε θα σκοτώσει κάποιον. Δεν παίρνει τα φάρμακά της, τα οποία είναι απαραίτητα για τη σταθεροποίηση της διάθεσής της και προσπαθεί εν αγνοία της να αυτοθεραπευτεί με άλλες ουσίες, γεγονός που επιδεινώνει την ψυχική της ασθένεια».

«Έχει απίστευτα τραύματα που με τη βοήθεια θεραπευτών και ειδικών θα μπορούσαν να την φέρουν σε πολύ καλύτερη θέση. Μια παρέμβαση είναι απαραίτητη για να συμβεί αυτό», ανέφερε μια τελευταία πηγή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Showbiz  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση