ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ivanka Trump: Απομακρύνεται από τον πατέρα της;

''Δεν μπορεί να τον βοηθήσει τώρα''

must.com.cy

Η Ivanka Trump όπως φαίνεται συνεχίζει να κρατά αποστάσεις από τον πατέρα της και τέως Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Donald Trump, αφού το σώμα ενόρκων ακόμη σταθμίζει αν θα απαγγείλει κατηγορίες σ’ αυτόν για μια φερόμενη πληρωμή που έγινε στην ηθοποιό ερωτικών ταινιών, Stormy Daniels το 2016.

Σύμφωνα με το People, «Αν και αγαπά τον μπαμπά της, η Ivanka ξέρει πόσο ανυπόφορος μπορεί να γίνει», αλλά ένα άλλο άτομο αναφέρει ότι δεν υπάρχει καμία ένταση στη σχέση με τον πατέρα της, με την ίδια επικεντρώνεται στο να μεγαλώσει τα παιδιά της και να χτίσει μια ζωή στο Μαϊάμι.

«Αναδημιουργεί την επαγγελματική της ζωή και μεγαλώνει τα παιδιά της που είναι οι προτεραιότητές της. Έχει τελειώσει με την πολιτική», προσθέτει η ίδια πηγή.

Τελειώνοντας να σημειώσουμε ότι αν και ο πατέρας της ανακοίνωσε ότι ξεκινάει άλλη μια εκστρατεία για την προεδρία, η ίδια είπε ξεκαθαρίζοντας την θέση της: «Αυτήν τη φορά, επιλέγω να δώσω προτεραιότητα στα μικρά μου παιδιά και στην ιδιωτική ζωή που δημιουργούμε ως οικογένεια… Δεν σκοπεύω να ασχοληθώ με την πολιτική. Αν και θα αγαπώ και θα υποστηρίζω πάντα τον πατέρα μου, στο μέλλον θα το κάνω έξω από την πολιτική αρένα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση