ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

J. Aniston: «Η εξάρτηση είναι πολύ δυνατή για να τη νικήσει κάποιος μόνος του»

Καλεί τους ακόλουθους της να πραγματοποιήσουν δωρεές εις μνήμη του Matthew Perry

must.com.cy

Μαρία Καραμάνου

Η Jennifer Aniston, μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προσκαλεί τους ακόλουθους της να στηρίξουν το ίδρυμα που φέρει το όνομα του Matthew Perry. Στη φωτογραφία που δημοσίευσε, συνόδευσε την εικόνα με την δήλωση «Η εξάρτηση είναι πολύ δυνατή για να τη νικήσει κάποιος μόνος του. Αλλά μαζί, μέρα με τη μέρα, μπορούμε να την εξαφανίσουμε».

Η ηθοποιός καλεί τους θαυμαστές της να συμμετάσχουν και να στηρίξουν την οικογένεια του Matthew Perry με δωρεές προς το ίδρυμα που ασχολείται με την υποστήριξη ανθρώπων που αντιμετωπίζουν εξαρτήσεις. Με αυτήν την κίνηση, η Jennifer Aniston αναδεικνύει τη σημασία της αλληλεγγύης και της συλλογικής προσπάθειας για την υποστήριξη όσων αγωνίζονται και παλεύουν με τις εξαρτήσεις.

Μάλιστα, η ίδια δήλωσε, «Θα ήταν ευγνώμων για την αγάπη που θα δείχνατε». Μια μέρα πριν, ο θετός πατέρας του Matthew Perry, Keith Morrison, είχε προσκαλέσει επίσης τους ακόλουθους του να κάνουν δωρεές στο ίδρυμα που δημιούργησαν προς τιμήν του γιου του. Όλη η οικογένεια του Perry θεωρεί τον σκοπό του ιδρύματος πολύ σημαντικό, όπως δήλωσαν πρόσφατα στο περιοδικό People. Η εν λόγω πρωτοβουλία αναδεικνύει τη συλλογική επιθυμία της οικογένειας Perry να συνεχίσει το έργο του Matthew και να υποστηρίξει όσους πάλεψαν και παλεύουν με τις εξαρτήσεις.

Η Jennifer Aniston, με την ανάρτησή της, προσθέτει τη φωνή της σε αυτήν τη σπουδαία προσπάθεια, προκαλώντας τους διαδικτυακούς της φίλους να ενώσουν τις δυνάμεις τους για μια αξιόλογη αιτία.

Δείτε την ανάρτηση της εδώ:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση