ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Leonardo DiCaprio: Αυτή είναι η σκηνή που ξεχωρίζει σε όλη του την καριέρα

Ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς των 90's

must.com.cy

Ο Leonardo Dicaprio είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς των 90's, αλλά όπως όλοι έτσι κ αυτός μέσα από τις τεράστιες επιτυχίες που έχουν επέλθει κατα καιρούς , μία είναι η σκηνή που τον έχει κάπως αγγίξει παραπάνω από τις υπόλοιπες.

Ειδικότερα, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην ταινία "Departed" του Martin Scorsese, την τρίτη κατά σειρά στην οποία ο ηθοποιός συνεργάστηκε με τον επιτυχημένο σκηνοθέτη.

Η ταινία αφηγείται την ιστορία ενός μυστικού αστυνομικού, ο οποίος προσπαθεί να εισχωρήσει στη συμμορία Ιρλανδών στη Βοστώνη και να μαζέψει στοιχεία ώστε να συλλάβει τα μέλη της.

Αρχηγός της συμμορίας δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Jack Nicholson, με τον DiCaprio να αποκαλύπτει πως μία είναι η σκηνή που θα τη θυμάται με τα καλύτερα συναισθήματα. Ειδικότερα, ο ηθοποιός μιλούσε για εκείνη όπου ο χαρακτήρας του Nicholson εξηγεί στον DiCaprio πως υποπτεύεται πως υπάρχει ένας ρουφιάνος στη συμμορία.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Cinemaniac (@cinemaniac.98)

 

"Υπήρχαν διάφορες σκηνές όπου δεν είχα ιδέα τι θα γινόταν στη συνέχεια. Μία σκηνή συγκεκριμένα, θυμάμαι τον Jack να μιλάει με τον Marty, γιατί είπε πως δεν ένιωθε πως ήταν αρκετά φοβιστικός. Ήταν μία από τις σκηνές στο table reading. Ήταν μία από τις πιο αξέχαστες στιγμές στη ζωή μου σε ό,τι αφορά τη δουλειά του ηθοποιού" είχε δηλώσει στη συνέντευξη τύπου λίγο πριν την κυκλοφορία της ταινίας.

Όπως πρόσθεσε στη συνέχεια, μπορεί ο Nicholson να γύρισε γρήγορα τη σκηνή του, όμως εκείνος κατάφερε να ζήσει κάποιες από τις πιο έντονες στιγμές στην ταινία. "Ως άνθρωπος, ως άτομο, υπάρχουν κάποιες αναμνήσεις που δεν θα ξεχάσω ποτέ", είπε χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση