ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Leonid Radvinsky: Η ιδιοφυία πίσω από την πλατφόρμα «Only Fans»

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

must.com.cy

Μαρία Σάββα

Τα κέρδη της πλατφόρμας OnlyFans αυξήθηκαν δραματικά τον προηγούμενο χρόνο, ενώ η ανακοίνωση ότι ο ιδιοκτήτης της απέσπασε πάνω από 300 εκατομμύρια δολάρια (278 εκατομμύρια ευρώ) από μερίσματα, έθεσε νέα ερωτηματικά σχετικά με τον ηγέτη της πορνογραφικής αυτής πλατφόρμας.

Ο Leonid Radvinsky, ένας 41χρονος επιχειρηματίας από την Ουκρανία που είναι εγκατεστημένος στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχει μια καθαρή περιουσία που εκτιμάται σε 2,1 δισεκατομμύρια δολάρια. Το 2018 αγόρασε την OnlyFans από τους Guy και Tim Stokely, πατέρα και γιο, οι οποίοι ίδρυσαν την εταιρεία δύο χρόνια νωρίτερα με αρχική επένδυση 11.000 ευρώ.

Παρά την αποφυγή της δημοσιότητας, ο Radvinsky διαθέτει προφίλ στο LinkedIn και προσωπική ιστοσελίδα που αποκαλύπτουν μερικές πτυχές της ζωής του. Σύμφωνα με το προφίλ του στο LinkedIn, είναι επενδυτής, φιλάνθρωπος και επιχειρηματίας στην τεχνολογία με ειδικό ενδιαφέρον στις νέες κοινωνικές πλατφόρμες.

 

Ο Radvinsky έχει προελεύσεις από την Ουκρανία, με την οικογένειά του να εγκαθίσταται στις ΗΠΑ όταν ήταν νέος. Πλέον, ζει στη Φλόριντα αλλά η ακριβής τοποθεσία παραμένει άγνωστη. Περιγράφεται ως παντρεμένος από το Forbes, αλλά η ταυτότητα της συζύγου του παραμένει αδιευκρίνιστη.

Πέρα από την OnlyFans, ο Radvinsky έχει ιστορία στον τομέα της πορνογραφίας, με προηγούμενα εγχειρήματα στον χώρο. Οι οικονομικές επιδόσεις της OnlyFans αυξήθηκαν σημαντικά κατά τη διάρκεια του καιρού που βρισκόταν υπό την ιδιοκτησία του.

Τα οικονομικά αποτελέσματα της OnlyFans ανακοινώθηκαν τον Αύγουστο του 2023, με κέρδη προ φόρων που ανήλθαν σε 525 εκατομμύρια δολάρια. Το πλήθος των δημιουργών και των χρηστών στην πλατφόρμα αυξήθηκε σημαντικά, αλλά το OnlyFans έχει αντιμετωπίσει κριτικές και παρακολουθείται από ρυθμιστικές αρχές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση