ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Lynne Spears: Η κόρη μου είναι σε θέση να φροντίσει τον εαυτό της

Ξεσπά η μητέρα της μετά το σκάνδαλο

must.com.cy

Κι ενώ η Britney Spears διανύει την χειρότερη περίοδο της ζωής της, καθώς ''πολεμάει'' τον ίδιο της τον πατέρα αλλά και μετά την παραίτηση του manager και του δικηγόρου της, η ίδια της η μητέρα, Lynne Spears υποστηρίζει πως η κόρη της είναι μια χαρά και μπορεί μόνη της να φροντίσει πλέον τον εαυτό της, υποστηρίζοντας την στο δικαστήριο.

Συγκεκριμένα, είπε χαρακτηριστικά ενώπιων όλων: «Τώρα, και τα τελευταία πολλά χρόνια, η Britney είναι σε θέση να φροντίσει τον εαυτό της και στην πραγματικότητα, μέσα από τις παραμέτρους αυτής της κηδεμονίας, κέρδισε κυριολεκτικά εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια ως διεθνή διασημότητα».

«Η κατάσταση και ικανότητά της είναι σίγουρα διαφορετική σήμερα σε σχέση με το 2008», πρόσθεσε στην κατάθεση της η Lynne Spears.

«Αυτή η πρόταση για διορισμό ιδιωτικού συμβούλου είναι ύψιστης σημασίας και μπορεί πολύ καλά να επηρεάσει κάθε ένα από τα άλλα αιτήματα που υπέβαλε η Britney στη ζωντανή μαρτυρία της», αναφέρει το έγγραφο. «Όπως και να την συμβουλεύσει σχετικά με τα βασικά της δικαιώματα σε αυτήν την κηδεμονία».

Η αναφορά ζήτησε επίσης από το δικαστήριο να εξετάσει το ζήτημα σε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Το αίτημα της Lynne Spears ήρθε λίγο μετά αφού ο δικηγόρος της κόρης της, Samuel Ingham, ενημέρωσε το δικαστήριο ότι παραιτήθηκε από την υπόθεση, στην οποία είχε εμπλακεί από τότε που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2008.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση