ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μαρία Μενούνος: «Τίποτα δεν πάει καλά, μήπως είμαι πολύ μεγάλη για να κάνω παιδιά;»

Η 43χρονη Μαρία Μενούνος μίλησε για την προσπάθειά της να κάνει παιδί

must.com.cy

Η προσπάθεια της Μαρίας Μενούνος για να αποκτήσει παιδί είναι γνωστή με την ίδια να έχει αποκαλύψει δημόσια τόσο τις δυσκολίες όσο και την επιθυμία της να κάνει οικογένεια με τον σύζυγό της.

Μετά την περιπέτεια με την υγεία της το 2018, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση καλοήθους όγκου στον εγκέφαλο, ο γιατρός της συνέστησε να μην συνεχίσει τις εξωσωματικές με την ίδια να καταλήγει στη λύση της παρένθετης μητέρας. Η διαδικασία αυτή δεν ήταν καθόλου εύκολη για το ζευγάρι.

Μιλώντας στο Today ανέφερε ότι εκείνη και ο σύζυγός της είχαν βρει μία παρένθετη μητέρα που "αγαπούσαν" αλλά ούτε αυτό δεν προχώρησε, και τώρα βρίσκονται και πάλι στο μηδέν.

"Αρχίζεις να σκέφτεσαι: ‘Μήπως είμαι πολύ μεγάλη; Μήπως είμαι πολύ κουρασμένη; Είναι σημάδι; Είναι μήνυμα πως δεν πρέπει να κάνουμε παιδιά;" είπε η παρουσιάστρια.

Η Μαρία Μενούνος είναι με τον σύζυγό της πάνω από 20 χρόνια, παντρεύτηκαν στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο του 2017 σε μια τελετή που ήθελε να γίνει όπως ήθελε η ίδια και η αγαπημένη μητέρα της - η οποία πάλευε με τον καρκίνο για πολλά χρόνια και έχασε την μάχη.

"Αλλά ο γιατρός γονιμότητας μάς είπε ότι δε θα λειτουργούσε ποτέ. Προσπαθήσαμε και προσπαθήσαμε και ξαναπροσπαθήσαμε". "Το μέντιουμ μου λέει: ‘Έχεις δίδυμα’. Κι εγώ απαντάω: ‘Δεν έχω τίποτα. Τίποτα δε λειτουργεί’" είπε απογοητευμένη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση