ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Matthew Perry: Ποιος θα κληρονομήσει την περιουσία του

Το ποσό της περιουσίας του ανέρχεται στα 20 εκατομμύρια δολάρια ετησίως

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Μαρία Καραμάνου

Μετά τον πρόωρο θάνατο του Matthew Perry από τη σειρά «Φιλαράκια», υπάρχουν ερωτήματα σχετικά με το μέλλον της περιουσίας του τηλεοπτικού Τσάντλερ. Σύμφωνα με τον δικηγόρο Tre Lovell, ο οποίος ασχολείται με υποθέσεις διάσημων, η περιουσία του είναι εντυπωσιακή και ανέρχεται σε περίπου 20 εκατομμύρια δολάρια ετησίως από τα δικαιώματα της σειράς «Φιλαράκια», όπως και όλου του cast.

Η εξήγηση του Lovell είναι ότι αυτά τα εισοδήματα συνεχίζουν να ρέουν ακόμα και μετά τον θάνατο ενός ηθοποιού. Αυτό είναι σαν μια υποχρέωση προς τον ηθοποιό, και θα συνεχίσει να καταβάλλεται στους κληρονόμους του.

Στην περίπτωση του Perry, ο δικηγόρος Tre Lovell εξήγησε ότι θα υπάρξει ένας εκπρόσωπος που θα αποφασίσει πώς θα διαχειριστούν τα δικαιώματα του ηθοποιού στο μέλλον. Είναι ακόμα άγνωστο εάν είχε διαθήκη ή κάποια άλλη νομική διάταξη για τη διαχείριση της περιουσίας του. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει καμία τέτοια εντολή, η περιουσία του θα καταλήξει στους πλησιέστερους συγγενείς του.

Όσον αφορά τη διαίρεση της περιουσίας, ο Lovell ανέφερε ότι επειδή δεν είχε σύζυγο ή παιδιά, τα περιουσιακά του στοιχεία πιθανόν θα διανεμηθούν εξίσου στους γονείς του. Υποθέτει επίσης ότι είναι πιθανό να είχε αφήσει κάποιο μέρος της περιουσίας του για φιλανθρωπικά ιδρύματα που ασχολούνται με την απεξάρτηση.

«Η απεξάρτηση αποτελούσε σημαντικό μέρος της ζωής του Matthew. Είχε δαπανήσει εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να επιτύχει τη δική του απεξάρτηση, και πιστεύω ότι αυτό είχε προσωπική επίδραση πάνω του», δήλωσε ο δικηγόρος. «Είναι πολύ πιθανό ότι αφιέρωσε τόσο χρόνο και προσπάθεια για τον εαυτό του».

Σε συνέντευξή του στους New York Times τον Νοέμβριο του 2022, ο Perry είχε δηλώσει ότι πιθανόν είχε ξοδέψει περίπου 9 εκατομμύρια δολάρια κατά τη διάρκεια πολλών δεκαετιών προσπαθώντας να ξεπεράσει το πρόβλημα της εξάρτησής του, έχοντας πάει σε προγράμματα απεξάρτησης περίπου 15 φορές.

Ο ιατροδικαστής της κομητείας του Λος Άντζελες έκανε αυτοψία στο πτώμα του Matthew, αλλά η ακριβής αιτία του θανάτου δεν έχει ακόμα καθοριστεί και αναμένεται η δημοσίευση των τοξικολογικών αποτελεσμάτων, όπως ανέφεραν οι αστυνομικές αρχές.

Ο Matthew, εκτός από τους βιολογικούς γονείς του, έχει επίσης πέντε ετεροθαλή αδέλφια από τη μητέρα του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση