ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Meghan Markle: «Απογοητεύτηκε όταν είδε πόσο λίγα λεφτά έχει ο Harry»

«Θέλει να κυκλοφορεί με μεγάλες Cadillac και ιδιωτικά τζετ»

must.com.cy

Η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry έχουν μπει στο «στόχαστρο» των ΜΜΕ από την στιγμή που κυκλοφόρησαν το ντοκιμαντέρ τους στο Netflix αλλά και μετά την αυτοβιογραφία του Πρίγκιπα. Με το ζευγάρι και στις δύο περιπτώσεις να έκανε διάφορες αποκαλύψεις για την βασιλική οικογένεια.

Αρκετοί μιλούν για την σχέση τους, με ένα πρόσφατο άρθρο της Dailey Mail να θέλει την Markle να είναι «εμμονική με τα χρήματα και εν τέλει απογοητευμένη όταν συνειδητοποίησε πόσα λίγα έχει ο πρίγκιπας Harry».

 

Στο εν λόγω άρθρο αναφέρετε ότι η πρώην ηθοποιός αιφνιδιάστηκε από τις «οικονομίες» του συζύγου της. «Η μεγάλη της έκπληξη και απογοήτευση ήταν ότι ο πρίγκιπας Harry είχε πολύ λίγα χρήματα. Είχε φανταστεί ότι θα άξιζε εκατοντάδες εκατομμύρια, αν όχι δισεκατομμύρια, και τώρα πρέπει η ίδια να επανορθώσει».

Στην συνέχεια ο συγγραφέας του άρθρου Tom Bower, αναφέρει: Θέλει να κυκλοφορεί με μεγάλες Cadillac, και ιδιωτικά τζετ κατ' εντολή. Αυτή τη στιγμή πρέπει να “παλεύει” για τέτοια πράγματα», τονίζοντας επίσης ότι η παρουσία του ζεύγους στη στέψη του βασιλιά Καρόλου είναι πολύ πιθανό «να καταστρέψει» την τελετή και να «επισκιάσει» τον βασιλιά Κάρολο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑ

Η Meghan Markle ενδιαφερόμενη αποκλειστικά και μόνο για το χρήμα και τον εαυτό της βρήκε θύμα ονόματι Harry και το ρεζυλεύει επάξια για την ίδια. Το μεγάλο, θύμα, και το τελευταίο μέχρι στιγμής.

Γ. Αργυρού
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση